OURGROUND
No Comments

EHBTD: Eerste Hulp Bij Tinder Dates

Tinderen. De wereld heeft meer dates, relaties en seks dankzij deze simpele app op je telefoon. Het lijkt wel of iedereen eraan verslaafd is; single of geen single, dit lijkt zelfs niet meer uit te maken. Vriendinnen die nooit druk waren met daten hebben opeens een overvolle agenda met drankjes doen met potentiële Tinderprinsen op het witte paard.

TinderfreakIMG_0932IMG_9991

Zelf heb ik maar een paar tinderdates gehad. Best leuk hoor, maar eigenlijk vreselijk zonde van mijn tijd. Want Voetbal International op tv boeit mij geen fuck. Laat staan een date die daar de hele avond (serieus ik overdrijf niet) over praat. Alle grapjes van Van der Gijp en Johan Derksen passeerden de revue. Uit verveling ging ik teveel drinken waardoor het allemaal een tikkie pijnlijk afliep (toch nog half gezoend, toen in paniek op mijn fiets gesprongen en heel hard gillend weggefietst en noooooooit meer iets van me laten horen).

Eerder schreef Thor op OURGROUND al over haar liefde voor tinder en Sanne deelde haar foto-analyse van de fotos’s die al swipend aan haar voorbijkwamen. Maar ook niet onbelangrijk: waar af te spreken met je tinderdate? Hier een paar do’s en dont’s en mijn favo top drie om af te spreken met een onbekende potentiële man van je leven (en anders misschien gewoon een spannende en geile one night stand):

DO:

 • Toch even op z’n minst één vriendin laten weten waar en met wie je hebt afgesproken (stel dat het een freak is)
 • Casual 5 minuten te laat komen
 • Kleed je een beetje leuk aan (borstel door je haar en een schone slip)
 • Mannen: betaal (vrouwen houden van een gentleman en ouderwetse omgangsnormen)

DON’T:

 • Afspreken op het NDSM-terrein bij Plekk of Noorderlicht. Als de date namelijk niets blijkt te zijn moet je daarna nog fokking 15 minuten samen op het pondje staan. Dat is niet tof als je elkaar niet leuk vindt.
 • Jurkje en hakjes prima; maar overdrijf niet (geen galajurk en haren in de krul)
 • Samen eten. Ga nooit eten met een onbekende. Gewoon een drankje doen. Stel dat het niet Brad Pitt is maar dat meneer lijkt op Rob Geus (je weet wel van de smaakpolitie). Dan moet je ook nog aanzien dat hij een kipsate naar binnen werkt, jak.
 • Vrouwen: ga er niet automatisch vanuit dat de man betaalt; dat komt heel diva-achtig over.
 • Spreek niet af in je stamkroeg (toch een beetje lullig als je non stop met bekenden staat te kletsen), het liefst op semi neutraal terrein.

TOP 3 Tinderdate spots:

 • Mate Hari: doordat het op de wallen zit zijn hier veel toeristen en daardoor is deze plek semi anoniem. Ze hebben lekkere biertjes, goede wijnen en ook een goede borrelkaart voor als je te dronken wordt.
 • Hotel V aan het NES: centraal en neutraal. Wel een tikkie hip.
 • Waterkant: lekker ongedwongen sfeertje, no spang. Relaxed Parbo biertjes drinken en daarna een beetje tongen en vozen in die parkeergarage.

En.. de allerbelangrijkste tip: drink niet teveel. Ik heb inmiddels genoeg ervaring dat ik eigenlijk te dronken was tijdens de date. En ik kan je verklappen: het liep nooit goed af.

Wat: wat je wel en niet moet doen als je gaat Tinderen in het echt
Waar: overal in Amsterdam
Waarom: omdat je niet alleen op je Iphone moet kijken maar ook af en toe in het echt dingen moet meemaken
Website: tinder.com

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top