OURGROUND
1 Comment

PUMA X Top Notch: FastForward LIVE

fastforward OURGROUNDHiphopheads, hold your horses. Zondag is de Melkweg het decor van FastForward LIVE. Het veelbesproken FastForward LIVE komt voort uit een samenwerking tussen muziekplatform FastForward, platenlabel Top Notch en schoeiselmerk PUMA.

Dit bonkende initiatief brengt hiphop-minnend Nederland en België samen voor een showcase van kekke beats en zachte g’s door talentvolle, spijkerharde G’s. Een aantal Nederlandse en Belgische artiesten (o.a. FIT+SBMG+Ronnie Flex+Tourist le MC+Kleine Ben+Diamantairs) werden in aanloop naar deze avond in duo’s en grensoverschrijdend aan elkaar gelinkt. Ze doken per tweetal ijverig de studio in, om in één sessie een track te schrijven en op te nemen. En dit alles onder begeleiding van Belgische producer Cloos die je kan kennen van Diamantairs. Ga er maar aan staan.

De avond wordt aan elkaar gehost door niemand minder, maar ook niet meer, dan Willie Wartaal, DJ Abstract en DJ Dysfunkshunal. Om de voorpret niet te drukken, én zodat jij je huiswerk kan doen, is de EP met de tracks al te koop. Maar ook slechts beluisterbaar zodat je er niet je zuurverdiende centen aan uit hoeft te geven. Gotta love schrapers.

FastForward en PUMA stimuleren graag creatief talent. Als je slim bent doe jij dat ook. Kom dat zien aanstaande zondag in de Melkweg voor een luttele tien euro. Je lach is immers onbetaalbaar, verder is alles te koop. Tot zondag.

Wat: PUMA X Top Notch: FastForward LIVE
Waar: Melkweg
Wanneer: zondag 30 november
Waarom: Omdat we graag creatief talent stimuleren, zeker las het om hiphop gaat!
Website:
 facebook.com/events/fastforwardlive

 

About the author:
Has 132 Articles

1 COMMENT
  1. Jelle

    Thanks! Altijd fijn om op de hoogte gehouden te worden van hip hoppende festiviteiten in A’dam.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top