OURGROUND
No Comments

FEZ bags – ultieme integratie

Vers van de Marokkaanse pers: FEZ BAGS! Een prachtig tassenmerk die twee werelden samenbrengt: traditioneel bewerkt leer uit Marokko met moderne creativiteit uit Amsterdam. OURGROUND was bij de officiële lancering op dinsdag 30 augustus. En toegeven, het smelly leer ruikt erg lekker.

FEZ is het bedrijf van twee verrassend blonde jongemannen uit Amsterdam. Een van deze blonde knullen raakte tijdens zijn vakantie in Marokko, FEZ, geïnspireerd door de ambachtelijke manier waarop het leer werd bewerkt. Na een lange tocht naar het perfecte leer, de beste Marokkaanse vakmensen en de juiste creatieve invloed hier in Amsterdam, is FEZ geboren. Zijn vriend Flip haakte aan en ze blijken een creatief dreamteam. Zo hebben ze de special edition de ‘Tattoo bag’ bedacht: een prachtige bruin leren tas met de kaart van Amsterdam Centrum erin getatoeëerd. Bijgestaan door de tekst: “Not all those who wander are lost” (duh). Deze tattoo is erop gezet door een populaire vrouwelijke Maleisische tattoo artiest die dezelfde techniek heeft gebruikt als wanneer je op een mensenhuid zou tatoeëren. Impressing. Ik houd wel van dit soort creatieve experimenten!

De tassen zijn vanaf NU verkrijgbaar op www.fez-amsterdam.com. Je moet alleen wel diep in je oude buidel tasten, aan dit vakmanschap hangt een prijskaartje. Maar dan heb je wel een unieke tas!

Wat: mooi nieuw tassenmerk met multuiculti invloeden
Waar: it’s a webshop, dus op de website! Ook te krijgen bij Joe’s op de Jan Pieter Heije
Waarom: omdat je nooit genoeg tassen kan hebben
Website: fez-amsterdam.com

 

Tagged with: , , , ,
About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top