OURGROUND
No Comments

Flirten in Artis

Artis OURGROUND 3     artis OURGROUND Amsterdam 1

De meeste van mijn vrienden zijn ontpopt tot brave huisvaders wiens uitjes zich beperken tot chocomelk drinken in Artis. Want iedereen met kinderen schijnt een jaarabonnement te nemen op de stadsdierentuin. Ik moet er niet aan denken, ik zie dieren toch liever in het wild. Daarnaast, ben ik als vrijgezel van thirty-something voornamelijk op jacht naar vrouwelijk schoon en woon ik in sin-city. Wat zou Artis daar in vredesnaam aan kunnen toevoegen?

In de zomer is het een eitje, festival minnend Amsterdam is bijzonder goed voor mij. Tijdens de wintermaanden moet ik net wat harder mijn best doen voor de nodige love, peace and happiness. Kuise eerstejaars in Kriterion of zelfverzekerde carrière chicks bij de Appie to-go op het centraal station, alles is even interessant. En als het een avond niet helemaal voor de wind gaat kan ik altijd nog een overjarige bimbo uit ClubNL oppikken.

Vorige week belde mijn zusje: of ik zin had om mee te gaan naar Artis met haar en mijn driejarige neefje. Voordat ik hard “NEE!” kon roepen voegde ze eraan toe dat Kat ook mee zou gaan. Mmm, dat veranderde de zaak. Kat stond hoog op mijn wish-list, maar tot nu toe had ik geen schijn van kans gehad. Vooruit.

Artis bleek lang zo slecht nog niet. Wat ik me nooit gerealiseerd had is hoeveel ik met beesten gemeen heb. We delen de hobby jagen en laten ons vaak leiden door instinctieve driften. Vooral dat laatste kwam bijzonder goed uit, gezien de dieren zich niet gehinderd lijken te voelen door uitzinnige peuters, gegeneerde moeders en hitsige vaders bij het verrichten van de daad. En dat had weer invloed op ons. Visuele stimulatie noemen ze dat toch? Bij de stokstaartjes was het raak. Terwijl neeflief vrolijk schreeuwde: ‘Kijk, ze zijn aan het spelen!’ zag ik aan de blos op Kat haar wangen dat het tafereel haar niet ongeroerd liet. This works man. GOD wat had ik zin in haar.

Bij de parende Kune Kune varkens was het wederom raak. Ondanks het kinderlijke geratel van de kleine man was ook Kat duidelijk weer onder de indruk. Onze blikken kruisten elkaar en ik zag het in haar ogen: ik had mijn prooi. Toch maar eens vragen wat zo’n jaarabonnement kost.

Pieter is een vrijgezelle thirty-something die Artis verkiest boven Tinder. Hij is te herkennen aan zijn mooie blonde krullenbol.

Wat: flirten in Artis
Waar: Plantage Kerklaan 38-40, centrum
Waarom: een stel wippende dieren zet al gauw de toon voor de rest van de date
Website: artis.nl

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top