OURGROUND
No Comments

Forever Young met de Ton Ton Club


Ton TonWaar mijn vrienden bij de vleet babies aan het baren zijn (waar ik dan op mag passen) en in een witte jurk naar het altaar lopen, voel ik me nog steeds 21. Misschien zelfs wel jonger. En ik vind dat ik daar ook prima mee wegkom. Misschien zijn het de Aziatische genen maar er is nog geen rimpel te ontdekken en ik moet nog altijd mijn ID laten zien als ik wijn koop of als ik een club in wil. Ook de aandacht van jongere mannen kan ik inmiddels niet meer weerstaan dus heb ik maar een pedo-pas aangeschaft. Gelukkig is er een Ton Ton Club XL voor mij en een ieder die zich Forever Young voelt.

 

De Ton Ton Club kennen we al van hun speelhal op de wallen. Een geinige hal met old skool arcade games. Van 13 tot 15 maart gaan ze helemaal los met hun eigen festival in de Westergas. Wat kunnen we verwachten: het Westerpark wordt omgetoverd tot een mega speeltuin. Naast de megakermis is er een pinball- en gamingparadijs waar je los kunt gaan op flipper- en arcadekasten, er is een ballenbak, een Mega Jenga, muntschuivers, grijpmachines en nog veel meer. Heb je na al dat vertier honger gekregen dan kan je een hotdog van Brandt & Levie naar binnen schuiven. Ook schijnt er iets van een 360 pingpong show gebouwd te worden. Hoe dat er precies uitziet geen idee maar de associatie met de pingpong shows in Bangkok is al snel gemaakt. Oftewel: voor elk dier van plezier volop vertier!

Mega jenga 2 Mega Jenga

 

Tijdens het festival is een secret room aanwezig, de DDRR (dance dance revolution room). Een speciale kamer waar je het spel ‘Dance Revolution’ kunt spelen op 4 professionele dansmatten en alles kan zien op een groot scherm! Wil jij deze kamer een uur onveilig maken met je vrienden? Mooi want dat kan! Je moet ons mailen op: pareltje@ourground.nl

En als je nog niet om was om hier een kijkje te gaan nemen: de toegang is gratis! Ole!

Milou OURGROUND Ton Ton ClubWat: Ton Ton XL Club
Waar: westergas
Waarom: wie wilt er nu niet de hele dag gamen?
Website: www.facebook.com/detontonclub

Openingstijden:
Vrijdag 13 maart: 16.00 tot 03.00 uur
Zaterdag 14 maart: 13.00 tot 0.300 uur
Zondag 15 maart: 13:00 tot 01:00 uur

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top