OURGROUND
2 Comments

Geheim van de burger

We hebben allemaal wel eens zin in een goede burger. Ik ook. Daarom maakte mijn hart een extra sprongetje toen ik met mijn vriendinnen in de Thrill Grill belande. Deze pop up burgerjoint zit al een tijdje in Bar 22 op de Wolvenstraat. Maar nu was het moment toch echt aangebroken om hier zo’n welbekende, sappige hambo te verorberen!

Voor degene die nog niet bekend zijn met de Thrill Grill van Robert Kranenborg, zal ik het nu even kort toelichten. Goeie hamburgers van een kraam. Zo, beter kan ik het niet omschrijven. Je hoeft alleen de website in de gaten te houden waar Robert met zijn kar verschijnt. Wil je nu echt verzekerd zijn van één van zijn burgers, dan kan je hem ook boeken op jouw eerstvolgende fuif.

Ok genoeg promotie, terug naar de ervaring. Bij binnenkomst zag ik mensen overheerlijk smullen. De wachttijd bleek een half uur. Daar stond ik dus, jubelend te wachten tot ik die overheerlijke burger de mijne kon maken. We hadden inmiddels meer dan het half uur gewacht en dit duurde me toch echt te lang. Uit mijn ooghoek spotte ik een tafel met gasten die aan het bier zaten. Dat is niet de bedoeling want wij (lees: ik) moesten nog die burger eten! Dus knipper knipper met onze ogen en ze waren bereid om de tafel aan ons af te geven. Omdat we allemaal precies wisten wat we wilden, kwamen de burgers al snel. En daar lag hij dan voor me. Te mooi om te eten.. Ja dag, hop, tanden erin! Ik was voor vijftien minuten in hamburger heaven.

En wat is dan het geheim van deze burger? Ook al vind je de ingrediënten gewoon op hun website, moet ik zeggen dat ik het hele spektakel er omheen ook mee vind tellen. Afhalen bij een kraam en nu deze pop up toco. Ook houdt Robert zeker een paar ingrediënten geheim, waardoor ik zeg: ga het niet thuis proberen, maar ga gewoon langs nu het nog kan!

Wat: Thrill Grill van Robert Kranenborg
Waar: Pop Up op de Wolvenstraat 22 (normaal door heel Amsterdam)
Waarom: iedereen snakt naar een goede burger op zijn tijd
Website: Thrill Grill

About the author:
Has 13 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top