OURGROUND
No Comments

Players: Goed fout is niet slecht

Als ik aan Players denk dan denk ik aan hoogblonde dames met hele hoge hakken (die daarmee dan op jouw tenen gaan staan), een dj met een psychische aandoening waardoor er geen enkel nummer wordt afgedraaid maar maximaal 25 seconden opstaat (waardoor iedereen psychische aandoeningen krijgt) en aan foute mannen. Één minuut binnen en ik wist dat dit beeld klopte.

Eenmaal binnen waan je jezelf in een andere wereld. Nog snel had ik een spiegelende pilotenbril van iemand geleend zodat ik niet helemaal uit de toon zou vallen in een zaak waar blond uit een potje, extensions en de zonnebank bijdragen aan het uiterlijk van de dames. Soms als ik me verveel in een kroeg fantaseer ik dat ik naar een natuurfilm kijk van de BBC. Dan zie je het paringsritueel tussen mensen: mannen kijken jachtig rond, vrouwen tonen hun veren (wapperen met de blond gestijlde haren). Mannen dansen een beetje richting vrouw. Vrouw neemt zuinig een slokje drinken. Ik kijk m’n ogen uit.

Maar ook ik was een prooi. In een tent waar ik totaal niet thuis hoor met mijn vale shirtje, te weinig make up en sneakers waren er zowaar ook mannen in mij geïnteresseerd. En ijdel als ik ben, vind ik dat eigenlijk best wel leuk.

Zo kreeg ik een Wodka Lime van Henry, Sjaak wilde zijn champagne met me delen (in Players is het hip om een fles Champagne te bestellen) en Jack wilde laten zien dat hij kon Salsa dansen toen Ricky Martin 25 seconden lang te horen was. Eigenlijk had ik het dus prima naar mijn zin.

Conclusie: avondje Players is een andere cultuur ontdekken en al die sjans vond ik eigenlijk heerlijk. Toen mijn vrienden door wilden was ik een tikje teleurgesteld (liet het niet merken, want ik had het meeste geprotesteerd toen we er heen gingen). Stiekem wil ik snel nog een keer terug maar dan wel mét hakken, gestylde haren en heel veel plamuur. En dan dus eindeloos flirten met al die players.

Wat: Players
Waar: Kleine Gartmanplantsoen 25 (Leidseplein dus)
Waarom:  Goed fout is niet slecht.
Website: playersamsterdam.nl

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top