OURGROUND
No Comments

In de gordijnen hangen bij de Curtain Club?

 

curtain logo

Ourground houdt wel van een feestje. We zijn dan ook helemaal in ons feestelement op vrijdagen, het begin van het weekend. Vandaag iets meer dan normaal. We kunnen jullie namelijk mededelen dat de mannen van de Chapter 21 een nieuwe club hebben geopend. Ja het is waar, onze stad heeft er een nachtelijke diamant bij. Dit keer richten ze hun pijlen op iets ouder publiek, 25+. 

curtain wc

 

Hun steekwoorden zijn: klein, exclusief en in het centrum. Oké, we trekken onze stoute, hoge hakken aan en zetten koers naar de Amstel. Waar deze nieuwste aanwinst is gevestigd.
Eenmaal binnen komen we er snel achter dat deze club inderdaad niet voor petit d’enfants is. We hebben precies nul loslopende dronken dieren gespot. Alleen het behang doet ons aan een discojungle herinneren.
Als je verder naar hun interieur kijkt, is van de slogan “A Not so Ordinary Night Out’ ook geen woord gelogen. Het is prachtig. Kleine knusse zithoekjes met fluwelen kussens. Messing spijlen van een soort halve kooi. Grote spiegels met 3D print folie. Fancy en fabulous.
Oh ja, en de wc’s zijn too die for. Een glinsterende, gouden vloer onder je dansvoetjes. Terug naar de club. Aan de ene kant van de club staat een stijlvolle grote bar, die een prominente rol heeft in de intieme stijlvolle ruimte. Tegenover de bar is een mooi stukje territorium afgezet, voor een tafel met flessen.

curtain tafel

Kortom: Denk bij de Curtain Club aan cocktails, hoge hakken en tafels oftewel een classy night out in Amsterdam en je hebt alle wensen op een presenteerblaadje. Nog geen plannen voor dit weekend? Laat je dan zeker verrassen. PS: Deze nachtclub is alleen geopend op vrijdag en zaterdag. Ondanks ons motto: “What happens behind the curtains, stays behind the curtains” hebben we ons fancy en fabulous gedragen. Denken we. Chique clubben is het nieuwe raven. In de gordijnen hangen doen we wel op ’t kantoor van Ourground.

curtain dames

Wat: Curtain Club
Waar: Amstel 178
Wanneer: Vrijdag en zaterdag van 23:00 – 04:00
Website: curtainclub

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top