OURGROUND
No Comments

Tragedie in het Amsterdamse bos

Er wordt weer gespeeld in het Amsterdamse Bostheater!  Het voelt elk jaar weer als een privilege om op deze verscholen plek in het bos naar een toneelstuk te kijken.  Toneel hoeft niet eens perse je favoriet te zijn. De hele beleving van het Bostheater is het waard om deze zomer op een mooie avond eens richting het bos te fietsen. Tijdens de voorstelling hoor de je de uilen roepen en zo nu en dat vliegt er een vleermuis boven de bühne (naast deze bosbeestjes zijn er ook muggen en andere prikkers dus vergeet de muskietenspray niet).

Dit jaar wordt het stuk Cyrano gespeelt. Een stuk over liefde, schaamte en opoffering. Voel je de tragiek al aankomen? Er wordt goed gespeeld, met mooie woorden gesproken en er valt ook nog wat te grinniken. Romantici onder ons kunnen er inspiratie opdoen voor liefdesverklaringen onder het raam (echt eeuwig zonde dat niemand dat  meer doet!).

Ver voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om met een picknickmand op de tribune te zitten. Veel bezoekers maken hier gebruik van. Omdat het in deze crisistijd niet makkelijk is om een voorstelling te maken is alles low-budget.  Het decor is minimaal, de acteurs worden er niet rijk van en na afloop pakken zij zelf met de bezem het toneel schoon te vegen. Er wordt met het hart gespeeld met het hart gespeeld en niet voor het geld. Dat is de charme van het Bostheater. 

Cyrano is te zien van dinsdag tot en met zaterdag. De laatste voorstelling vindt plaats op 7 september.

Let op: bij onduidelijke weersomstandigheden wel even bellen of de site checken of de voorstelling doorgaat.    

Wat: toneelstuk Cyrano
Waarom: De magie van het Bostheater
Waar: Bostheater (volg de borden vanaf de Bosbaan, vergeet tijdens de rit niet om je heen te kijken want het bos is prachtig)
Website: bostheater.nl/voorstelling

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top