OURGROUND
No Comments

Haatblog: T-shirts met teksten

Dit wordt geen briljant stuk. Mijn computer is stuk dus ik ben niet heel blij. Ik schrijf dit ook vanaf mijn mobiel. Haak af nu het nog kan. Ik moet even iets van mijn hart. Dit blijft wel OURGROUND he dus geen zware onderwerpen. Ook geen Yuri of andere taferelen. Even totaal iets anders dat mij steeds vaker irriteert in de stad. T-shirts met afgezaagde stomme teksten. In het fashion walhalla van Nederland met zoveel coole merken is dat niet meer nodig. Sorry als je dit leest en er eentje aan hebt.. Hier een top 3 met stomste teksten.

Nummer 1
Mijn afkeer begon toen ik laatst in de OBA zat. Vandaar deze met stipt op de eerste plek.
Het meisje naast mij staarde stocijns voor haar uit, zelf weten. Ik schonk er verder geen aandacht aan totdat ze naar de WC liep. Op haar borst stond in hoofdletters geschreven: ‘BARBIE IS A SLUT’.
Nu heeft iedereen weleens een schaar in barbie haar hoofd gezet maar come on. Barbie hoort thuis in de jaren ’90. Net als dit shirt.

Gedeelde nummer 2 
Ik kan er niks aan doen maar ik associeer de tekst op het t-shirt dus heel erg met de persoon. Een man met een ‘BREAK THE RULES’ tekst, verdenk ik ervan een biertje te bestellen en vervolgens wegloopt zonder te betalen. Om daarna tegen mijn fiets aan te pissen. Even goede vrienden maar als hij een vuurtje vraagt, doe ik net of ik hem niet hoor.

Ik vond het moeilijk kiezen tussen bovenstaande tekst of ‘LIVING THE DREAM’.
Echt een beetje het ‘LIVE LOVE LAUGH bordje onder de t-shirts met stomme teksten.
Sommigen doen er nog een schepje boven op met ‘LIVING THE AMERICAN DREAM’ in grote felgekleurde letters. Gewoon niet doen. Daar loop je dan, in je afgezaagde schreeuwerige tekst door de regen in Amsterdam.

Nummer 3
Ik ben blijkbaar niet de enige die teksten met de persoon associeert.
Toen ik vorige week moe op het vliegveld zat, kwam er een slonzig figuur aangelopen met:
“YOUR BOYFRIEND GAVE ME THIS T-SHIRT”. Mijn vriend en ik keken elkaar aan en schoten keihard in de lach. Lullig. Ja, en vooral niet nodig. Die tekst op haar shirt bedoel ik dan he. Was gewoon lekker in je witte v-hals naast ons komen zitten. Hadden we misschien nog een potje kunnen kaarten.  

Nu we het er zo hebben, krijg ik steeds meer zin in een t-shirt met tekst. Ik denk dat ik er eentje ga bestellen. Nadat ik mijn computer hebt laten maken. Dit exemplaar lijkt me wel wat.
(Lovers and drifters club.)

Screen Shot 2016-08-13 at 18.14.04

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top