OURGROUND
No Comments

Happy Smuggler, jouw must-have voor dit festivalseizoen

happy smugglers

Het festivalseizoen is losgebarsten. Wat mag er echt niet ontbreken aan je festival outfit? Vergeet de meisjes met de bloemenkransen. Vergeet de meisjes met de boho-tattoos. Vergeet de meisjes met de bohemian jurkjes, crop tops en flaphoeden. Vergeet al helemaal degene die dit allemaal tegelijk hadden. Zoals ik. Het is de hoogste tijd om het Ourground festival accesoire van dit moment bekend te maken. Een deze dagen start namelijk de verkoop van de Happy Smugglers! De Happy wat?

Ourground sprak met de oprichter Henk-Jan uit Amsterdam:
“Het begon allemaal op Lowlands twee jaar geleden. Een vriend van me wilde iets opbergen in zijn onderbroek. Ik geloof een Labello ofzo en hij zat dat aan de binnenkant vast te tapen. Wat een ellende, dachten we toen, waarom bestaat er niet een fatsoenlijke onderbroek, waarin je een vakje hebt? Een onderbroek waar je dingen in mee kan nemen.

Dingen zoals Labello?
Henk-Jan: Van alles. Je labello, je aardbeienzalf, je XS Condoom waar je je een beetje voor schaamt. Wil je die uit je zak halen, staat er net een mooi meisje achter je. Dan is de Happy Smugglers echt een uitkomst.” 

Hier was wel een bedrag van 20.000 voor nodig. Maar met een crowdfundproject via Kickstarter is dit bedrag opgehaald. Vanaf begin juli kan de Happy Smuggler besteld worden. Leuk kadootje voor je festivalvriendje of jezelf natuurlijk. Voor de echte hippe kippen met alleen een croptop erop en een flaphoed. Klaar ben je. 

Happy smugglers 2

Wat: De Happy Smuggler, het festivalaccesoire van dit moment 
Waar: Op elk festival 
Waarom: Stach voor al je randzaken zoals muntjes
Website: www.HappySmugglers.com

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top