OURGROUND
No Comments

Koffie en interieurpracht bij Harvest & Company

Nog steeds lust ik geen koffie. Ik vind het heel jammer, want die prachtig geschuimde latte’s en cappuccino’s zien er heerlijk uit. Helaas, geef mij maar thee. Wel gebruik ik de term ‘een koffietje doen’ graag. Niemand heeft me er ooit op aangesproken dat ik vervolgens thee bestelde. Enfin. Voor een koffie’tje wil ik graag een hele mooie hotspot met jullie delen in Oud West: Harvest&Company. Heerlijke warme dranken en een kleine kaart met eten in een fantastische omgeving.

Het nieuwe zaakje is opgezet door Jeroen en Denise, twee vrienden met een gedeelde liefde voor alles wat vakwerk betreft; van meubelen tot stoffen, van koffie tot cosmetica en van magazines tot muziek. Dit noemen ze hun oogst (vandaar Harvest). Het pand aan de Tweede Helmersstraat is een voormalig loodgietersbedrijf waar jarenlang een familiebedrijf in gezeten heeft. Zij zijn inmiddels naar een grotere locatie verhuisd. Het pand is verrassend groot zo tussen de woonhuizen en heeft nog een authentiek karakter. Bij Harvest verkopen ze dus naast goede koffie (koffiebonen van Lot 61 Coffee Roasters) en thee ook prachtige authentieke interieurproducten. Sterker nog, slechts 1/5de van de ruimte is ingericht om koffie te drinken. Interieur liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Denk aan geweldig mooie tapijten, robuuste tafels en echte oude fabriekslampen. De lampen zijn niet retro gemaakt, maar echt oud. Deze moeten dus nog omgebouwd worden voor veilig gebruik. Dit gebeurt gewoon in-house door Jeroen. Daarnaast host Harvest&Company ook tentoonstellingen, meetings en diners en zijn ze bezig met verschillende kleine en grote interieur projecten.

Door de relaxte, rustige en mooie atmosfeer is deze spot uitstekend om bij te kletsen, maar ook om rustig een van de mooie tijdschriften door te bladeren of te werken (dit wel zonder WiFi). Dus ben je een keer in de buurt, dan zeker even naar binnen wippen!

Wat: Harvest&Company, koffie en interieur
Waar: Tweede Helmersstraat 96
Waarom: Om een flinke dosis interieur inspiratie te hebben tijdens je bakkie
Website: harvestandcompany.com/

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top