OURGROUND
2 Comments

Hello Sushi

Als groot sushi fan ben ik altijd heel nieuwsgierig, maar ook een beetje huiverig voor nieuwe restaurants. De grote opkomst van All You Can Eat (AYCE alias vreetschuur) heeft de kwaliteit er niet altijd beter op gemaakt. Na twee uur tevergeefs op bezorg sushi te hebben gewacht, belandden mijn vriendinnen en ik onverwacht bij Hello Sushi, het mooie nieuwe Japanse restaurant in de Pijp. Overigens heb ik dat probleem vaker gehad bij bezorg sushi, maar daar kan ik een ander blog aan wijden.

Uitgehongerd als we waren, was de dankbaarheid groot toen binnen 10 minuten de tafel rijkelijk gevuld was met de heerlijkste en vooral verse nigiri’s, maki’s, oshi’s en handrolls. Ook de warme hapjes waren verrassend smakelijk. De meisjes van de bediening waren naast vriendelijk, ook op de hoogte van wat ze serveerden. Het restaurant smaakvol en strak ingericht, hier neem je een date gerust mee naar toe. 

Niet onbelangrijk: Voor ongeveer €25,- eet je hier je buikje rond met een heerlijk wijntje erbij. Dat is uiteindelijk dan toch goedkoper is dan bij de AYCE. Daarbij overeet je jezelf een stuk minder snel. Tussen de vele eetcafe’s is de eerste van der Helst is zich een erg goed restaurant rijker!

Wat: nieuw juweeltje HELLO SUSHI in de Pijp
Waar: Eerste van der helststraat 72
Waarom: het is tijd voor echte sushi i.p.v. AYCE
Website: hellosushi.nl

About the author:
Has 114 Articles

2 COMMENTS
  1. Roos van Weert

    JAAAA! Hello Sushi is echt een aanrader. Ik heb er al een paar keer heerlijk zitten smullen. Snel een keer samen gaan Jola? 🙂

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top