OURGROUND
No Comments

Het is weer tijd voor Amsterdam Open Air

Open airAmsterdam Open Air staat weer voor de deur! Het grote dansfestijn waar het altijd lekker weer is, waar het vol staat met vrolijke mensen van alle kleuren, leeftijden en formaten en waar iedereen aan zijn trekken komt met het enorme aanbod van muziek. Open Air is het festival dat nu al vier jaar het festivalseizoen officieus aftrapt met – tot nu toe – zonovergoten edities. Dit jaar viert Open Air dus zijn vijfde verjaardag en dat gaan ze vieren!

Open Air is van een dagfestival doorgegroeid naar een weekendfestival met zelfs een camping erbij. De line-up is meegegroeid, met niet de minste namen voor de happy campers. Zo bestieren onder andere Weiter, the Flexican en Job Jobse deze editie de draaitafels, dit zijn slechts drie van de bijna 100 (!) artiesten.

Ben je van de lekkere hitjes, springen, opblaasdieren en daggeren? Ga dan zeker langs bij de Girls love dj’s en Yours Truly. Ga je liever voor lekker konijnendansen met je rugzakkie? Ga dan langs bij Weiter en Format. Met podia van MTV, GirlsLoveDJ’s, Weiter, Format, STRAF_WERK, Klear, Lotgenoten, Tomorrow is now, Kid,1003957_10151423222726135_352887134_nEnligtenment en Disco Dolly komt iedereen muzikaal aan zijn trekken.

Wij zijn tot nu toe ieder jaar geweest en god wat is het een feest. Iedereen heeft zin om los te gaan en het creatieve
 team van Open Air maakt iedere edtie nog kleurrijker en mooier met waanzinnige stages en hilarisch entertainment. Dat ook dit jaar spectaculair gaat worden daar twijfelen we niet aan met Kunna aan het creatieve roer.

 

We zien je daar!

 

Wat: Amsterdam Open Air
Waar: Gaasperpark Amsterdam
Waarom: omdat dit festival altijd de zonovergoten opening van het festivalseizoen is
Website: amsterdamopenair.nl

 

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top