OURGROUND
No Comments

Hiep Hoi! Marks & Spencer

Het mag gezegd worden: ik heb een food-packaging obsession. Jubelend loop ik langs de schappen van Marqt, Bilder & de Clerq. Maar ook gezellige landmarktjes waar pruimenjam in wekpotten wordt verkocht struin ik graag af. Mooi grafisch vormgegeven verpakkingen maken voor mij het oppeuzelen van allerlei voedselwaar vele malen plezieriger.

Om deze reden was ik als een kind zo blij met de komst van Marks & Spencer in de Kalverstraat. Deze concept store combineert digitale innovatie met mode en de befaamde food-court. Maar wat deze nieuwe shop zo ontzettend aantrekkelijk maakt zijn toch etenswaar wat zo prachtig uitgestald staat. Typisch Britse producten als Salt&Vinegar chippies,  crumpets en shortbread zijn hier –zei het voor niet zo’n heel zacht prijsje- te koop in verpakkingen die zelf ook om op te eten zijn.

Het water liep me letterlijk in mijn mond waardoor mijn koelkast nu gevuld is met ongeveer de helft van het assortiment. Wil jij dit ook? Als de wiedeweerga naar Kalverstraat # 226!

Wat: conceptstore & food-court
Waar: Kalverstraat 226 Amsterdam
Waarom: omdat een goede crumpet in de ochtend moeilijk is om zelf te maken
Website: marksandspencer.com

 

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top