OURGROUND
3 Comments

Hiltons Bad Habits

Vorig jaar stond ik daar ineens. In de tuin van het Hilton. Het eerste uur dacht ik nog dat dit niet mijn festival was en dat ik zo m’n fiets zou gaan pakken. Maar om elf uur ’s avonds dacht ik daar heel anders over en was ik druk aan het protesteren dat het alweer afgelopen was. House of Bad Habits in het Hilton hotel is namelijk briljant.

Dit is het enige festival in een hotel. Dus geen dixies waar je moet hopen dat er nog een schone wc-rol aanwezig is, maar échte toiletten die voortdurend worden schoongemaakt. Het festival is in de tuin van het Hilton wat klein en knus voelt (alsof je op iemand verjaardagsfeestje bent uitgenodigd), maar weer groot genoeg om nieuwe mensen te ontmoeten (lees: flirten).

De bezoekers zijn geen standaard festivalgangers (hipsters met baarden en linnen tasjes). Er is genoeg testosteron: veel gays ( maar niet teveel) en mooie hetero mannen. Hier en daar wat kinky mensen in latex en een oma die midden in de tuin zit te breien (waarvan ik nog steeds niet weet of ze nou een act of een bezoekster was). Roberto Payer (je weet wel, die Italiaanse manager van het Hilton) danst vrolijk mee met zijn chique gasten die eerst even in shock toekijken maar zich vervolgens bij de feestende massa voegen.

Daarom is House of Bad Habits voor mij het leukste festival. Iedereen maakt er samen een feestje van en het is gewoon een totaal niet-standaard festival. Oh ja en je hebt ook een ballenbak waar ik als een klein kind in heb liggen gieren van het lachen.

Het enige wat ik vorig jaar minder vond was de muziek. Maar gelukkig wordt dat dit jaar meer dan goed gemaakt. DJ Dimitri draait; een van mijn lievelings DJ’s. Zaterdag 28 juni, dat is het weer zo ver. Begrijpen jullie nu waarom ik de dagen aan het aftellen ben? Zin in!

Wat: Hotelfestival House of Bad Habits
Waar: Hiltonhotel, Apollolaan 138 Oud-Zuid
Waarom: het enige festival in een hotel
Website: houseofbadhabits

About the author:
Has 72 Articles

3 COMMENTS
 1. Jos

  Hi Hanneke,

  bij het lezen van Hilton heb ik gemengde gevoelens. Unieke festivallokatie, maar hoe was vorig jaar het prijspeil? “Normale” festivalprijzen (N.A.P.) of Hilton niveau (huizenhoog onderwater)?

  1. Hanneke

   Hey Jossssss,

   No worries het zijn gelukkig geen Hilton prijzen….en gelukkig maar (anders was ik vorig jaar ook niet zo teut geweest :-). Mocht je gaan dan heel veel plezier en dan zie ik je daar!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top