OURGROUND
2 Comments

Hoe vind je Mr. Right?

Samantha 1Amsterdam is een speeltuin voor singles. Toch? Anno 2015 is het huisje boompje beestje idee echt achterhaald. Emancipatie op en top, je hebt als vrouw echt geen man meer nodig voor je dagelijkse bestaan, maar toch merk je dat wanneer je als vrouw op zoek gaat naar een partner, het toch best moeilijk hebt in zo’n grote stad.

Om te beginnen sta je al 1-0 achter als het gaat het om de getallen: op iedere single man, gemiddeld  1,3 single vrouwen werkt natuurlijk niet motiverend. En verder kun je alles prima zelf regelen, maar toch houden veel vrouwen het gevoel dat het leven een stuk leuker zou zijn met die vent in hun leven. En als zo’n Mr Right dan in geen velden of wegen te bekennen is, slaat de paniek regelmatig toe. En die paniek….dat gevoel dat het misschien wel eens niet kan gaan lukken…… en daar zit hem de crux. Die mindset verstiert al jouw kansen bij het daten. Snap je ‘m? Ik leg het je verder uit.

Er is echt niets mis met jou en je doet ook niet persé wat verkeerd, hoewel je dit zelf bijna wel zou geloven. Het is simpelweg zo dat wanneer iets je minder makkelijk afgaat en je onzeker wordt, je eigenlijk de wet van Murphy ziet. Ik denk dat het je enkel aan de juiste strategie ontbreekt en het mooie aan een strategie is: die kun je zelf creëren.

Samantha 2

Maar wat is nu het geheim van de smid? Hoe raak je af van je single status? (Als je dat zou willen en als je uitgescharreld bent). De oplossing zit hem eigenlijk in iets kleins: je moet meer bewust worden van al de dingen die er wel goed zijn in je leven, waaronder jezelf, je vriendschappen en ga zo maar door. Wanneer je hier meer aandacht aan besteedt met behulp van de juiste opdrachten en vragen, krijg je meer vertrouwen, kijk je anders naar jezelf, naar het leven en ga je dus ook anders daten. Klinkt simpel en eigenlijk is het dat ook. Zeker wanneer je vasthoudt aan het principe dat alles wat aandacht krijgt,  groeit.  Mijn tip voor jou: maak de komende week iedere dag twee plaatjes/foto’s van dingen waar je echt blij mee bent in je leven. Een foto van dat lekkere ontbijtje, een foto van die goede beoordeling of dat lieve berichtje van je goede vriendin. Sla ze op onder een mapje dat je een leuke inspirerende naam geeft. Kijk iedere dag in het mapje naar de nieuwe en naar de oude foto’s. Na één week merk je resultaat, let maar op!

Lijkt het je wel wat om je liefdesleven een boost te geven? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan mijn Mr Right Experience, in 10 dagen in een positieve flow te komen waarmee je echt kunt gaat werken aan een nieuwe liefdesstrategie.  Hoe leuk is dat?! 

Nicole defNicole Vening is single coach. Ze coacht met name single ladies die soms struggelen met hun leuke leventjes en het vinden van die Mr. Right.  En nu heeft ze daar ook een boek over geschreven: ‘Mr Right’. Met veel humor (want ja, we moeten ook vaak lachen om ons gestuntel in de wereld van daten) geeft ze je via mindfulness, transactionele analyse en NLP tips en trics hoe je een relatie kan vinden en aan kan gaan.

Website: Mr. Right

About the author:
Has 132 Articles

2 COMMENTS
  1. Hannah

    Is m’n computer kapot of hebben jullie alleen de inleiding geplaatst?

    1. Charlotte

      Hi Hannah, zie je nog steeds niet alles? Wij hopen van wel…

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top