OURGROUND
No Comments

Hoera voor Cora!

Tegenwoordig lijkt het alsof het eten van brood not done is. Een broodbuik schijnt één van de grootste zonden van de hedendaagse samenleving te zijn, in ieder geval binnen de landsgrenzen van het soms wat té trendgevoelige Amsterdam. Persoonlijk kan ik no way zonder mijn dagelijks brood, maar wil ik dit wel combineren met mijn geliefde verse sapjes en superfoods. Maar waar vind je in hemelsnaam nog zo’n tegenstrijdigheid in brood mijdend Mokum?

Bij een lief, klein maar perfect plekje op de Prinsengracht genaamd: Cora, een kruising tussen een delicatessen zaak, luxe broodjespaleis en healthbar. De broodjes zijn to-die-for en zijn de gevreesde broodbuik meer dan waard. Probeer vooral de gerookte zalm, rosbief en vitello tonato. Sapjes zijn vers te bestellen en komen in alle soorten en maten. Toch geen zin in een vezels? Sinds kort staan er ook verse soepen op het menu.

Cora is perfect voor de trendgevoelige Amsterdammer die door de bomen het bos niet meer ziet en ook af en toe stiekem wil cheaten. Brood van Cora is namelijk broodnodig. Maar neem er vooral een sapje bij. Dat verteerd zo lekker, heb ik gehoord!

Wat: lekkerste broodjes en sapjes van de stad
Waar: Prinsengracht 705A
Waarom: omdat cheaten noodzakelijk is. Net zoals brood
Website: cora.nl

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top