OURGROUND
22 Comments

Hoerenloper

Alles wat je wilde weten van een gast die naar de hoeren gaat


Schermafbeelding 2015-01-12 om 19.20.45 Schermafbeelding 2015-01-12 om 19.20.28

Ik fiets graag over de wallen. Even gluren naar de ramen met al die vrouwen in lingerie. Zouden ze er vrijwillig staan? Wat zou zich toch achter de rode gordijntjes afspelen? Ik gluur ook naar de mannen die naar binnen lopen: een dubieus fenomeen en een fascinerend gebeuren waar ik geen zak van begrijp. Tot ik vorig weekend een gast ontmoette die me heel vrolijk vertelde dat hij regelmatig naar de hoeren gaat. Hier moest ik natuurlijk meer over weten. Dus heb ik hem aan een heus vragenvuur onderworpen:

Jij gaat regelmatig naar de hoeren. Waarom? Je ziet er goed uit dus zijn er niet voldoende meisjes die jij tijdens het uitgaan of op Tinder kan opdoen?
Ik ging vaak naar de hoeren, nu niet meer. We hebben het over een jaar of 3 geleden. Als tiener was ik nooit echt in trek bij de meisjes en ik had daardoor een achterstand ontwikkeld, die ik inmiddels ruimschoots heb ingehaald. Ik vond het in die tijd heel spannend om als ik naar de hoeren ging te betalen voor seks en ook de dames te mogen ‘uitkiezen’. Een soort snoepwinkeltje.

Dat ‘uitkiezen’ waarom vind je dat zo belangrijk? Welk gevoel geeft je dit?
Ik vond dat heel spannend en ook een teken van macht. Misschien ook wel omdat ik vroeger niks te kiezen had.

Macht omdat jij kan kiezen wie je betaalt en er dan vervolgens mee naar bed kan? Bijzondere vertoning van macht. Kan je meer vertellen over de eerste keer dat je naar de hoeren ging?
Mijn eerste keer naar de hoeren kwam door de onvrede die ik had in mijn relatie. Ik had toendertijd een vriendin maar zij wilde in mijn ogen niet vaak genoeg seks. Ik koos daarom voor de makkelijkste weg. Toen vond ik dat zo leuk en spannend dat ik vaker en vaker ging.

Je ging dus in eerste instantie naar de hoeren omdat je seks wilde hebben. Kon je jezelf niet even helpen (lees: rukken)?
Ja, dat had gekund maar ik vond dit een betere oplossing.

Of ben je seksverslaafd?
Ik heb zeker een hoog libido.

Ok. Dus ‘de daad’ op zich is voor jou de voornaamste reden. Zijn er nog andere redenen?
Spanning, geilheid en ontlading.

Hoe vaak ben je eigenlijk naar de hoeren gegaan?
50 keer ofzo.

Als je bij een hoer naar binnen stapt, hoe gaat het dan verder? Gaan jullie eerst een prijs afspreken en dan een beetje zoenen?
Uhm de prijs staat meestal al vast voordat je de deur inloopt. Je betaalt vooraf. Je doet je kleren uit en gaat liggen op het eenpersoonsbedje. Dan doet ze een condoom om en begint ze te pijpen. Als je hard bent dan kan er worden overgegaan tot actie. Meestal heb je 20 minuten om het af te maken. Zoenen doe je niet.

En wat kost zo’n sessie van 20 minuten?
Meestal vragen ze 50 euro voor pijpen en neuken.

Praat je eigenlijk veel met elkaar terwijl ze je ‘afwerkt’?
Dat ligt eraan. Veel Oostblok dames praten amper Engels communiceren gaat dan niet echt.  Het gesprek komt dan niet veel verder dan “lay down and relax”. Mijn voorkeur gaat absoluut uit naar een dame die wel een gesprek kan voeren. Ik vind mensen interessant en heb vaak gevraagd naar het motief van zo’n dame. Hier heb ik vaak over gesproken. Ik ben ook wel eens zolang aan het praten geweest dat ze zei ‘ uhm moeten we niet een keer doen waar voor je komt’?

Wat zeiden de meisjes op je vraag wat hun motieven zijn?
In de meeste gevallen geld.

Heb je ooit het gevoel gehad dat ze het niet vrijwillig deed? Dat ze het geld nodig had om zichzelf uit te betalen ofzo?
Nee eigenlijk niet, ik heb nooit de indruk gehad dat zij iets tegen haar zin in deed.

Zou je een relatie kunnen beginnen met een meisje die hoer is (geweest)?
Nee nooit. Daar ben ik te bezitterig voor.

Geen relatie, maar je hebt toch wel eens gevoelens gekregen voor zo’n dier van plezier?
Nee gelukkig niet, had ook geen vaste dame. Met een dame van plezier is het totaal gevoelloos en zakelijk.

Maar je denkt toch wel iets als je daar ligt? Bijvoorbeeld aan de mannen die ervoor seks hebben gehad met haar, op die dag, week, maand, jaar?
Nee daar denk ik niet aan. Ik denk eigenlijk alleen aan de seks.

OURGROUND hoeren AMsterdamZou je het aanraden om naar de hoeren te gaan? Waarom wel en waarom niet?
Nou aanraden vind ik een groot woord, maar als een man die behoefte voelt zou ik zeker gaan. Ik vind wel dat je als Amsterdammer een keer moet zijn geweest.

Hoezo zou elke Amsterdammer moeten gaan?
Het hoort toch gewoon bij de stad?  

Het hoort bij de stad. Dus elke Amsterdamse man is volgens jou naar de hoeren gegaan?
Niet alle mannen, maar wel veel. Ik denk zo’n 70%.

Bespreken jullie mannen onderling dat jullie naar de hoeren gaan? Is het iets om trots over te zijn?
Ja, het is zeker wel iets wat mannen bespreken met elkaar. Niet trots maar wel als iets wat grappig is om aan elkaar te vertellen. Of je gaat met een groepje naar de wallen en met z’n allen wat dames bezoeken.

Groepsuitje. Aha! Wat is het meest bizarre dat je ooit hebt meegemaakt tijdens een bezoek aan een hoer?
Ik was een keer bezig met de daad toen ging de deur opeens open en kwam haar pooier binnen. ‘Stoor je niet aan mij hoor, ik kom alleen een tasje drinken brengen’ Hij kwam inderdaad een tasje met Fernades, Fanta en Cola brengen. Achteraf moest ik er wel om lachen en toen hebben ik samen met haar nog een Fanta gedronken en wat gekletst.

En na zo’n succesvolle sessie ga je dan niet vaker naar haar terug?
Nee niet echt. Heb nog nooit twee keer dezelfde gehad. Denk ik.

Denk je? Je onthoudt ze dus niet. Heb je een bepaald type?
Ik vind dames uit het Oostblok over het algemeen wel hele mooie vrouwen.


Ahaah die types die niet zo goed kunnen communiceren en waar jij een goed gesprek mee kan voeren. Ik begrijp het volkomen 😉

 

Unlimited live sexshows on you mobile 24/7

Tagged with: , ,
About the author:
Has 123 Articles

22 COMMENTS
 1. Sophie

  OMG, wat grappig. Ik heb me ook altijd afgevraagd, of mannen dit altijd toe zouden geven en of alle mannen dit wel eens ooit hebben gedaan. Naar mijn idee ken ik echt niemand die dit ooit heeft gedaan en doen alleen maar de toeristen dat! X Sophie

 2. Erik

  Heel herkenbaar. Ik was zelf nog best wel jong toen ik voor het eerst naar de hoeren ging. Nog geen 20. Het was spannend en ook heel lekker. Het was net uit met mijn vriendin en ik had gewoon enorm veel zin om te neuken. Toen ben ik bij een mooie Surinaamse meid naar binnen gegaan en met haar heb ik echt geweldig geneukt. Ze was leuk en stelde me op m’n gemak en begon me heerlijk te berijden. Het kostte me totaal geen moeite om bij haar klaar te komen.
  Daarna was het ijs gebroken en ben ik nog heel vaak naar de hoeren geweest. Ik heb het ook aan mijn vrienden verteld en al snel bleek dat veel van hen ook naar de hoeren gingen of er in ieder geval wel ’s waren geweest.
  Ik heb tegenwoordig een vriendin, maar soms kan ik het niet laten om toch weer naar de hoeren te gaan. Daar ben ik niet trots op, maar soms gebeurt het gewoon. Die meiden op de Wallen zijn zo sexy en zo mooi, soms kan ik er echt geen weerstand aan bieden.
  Ik weet zeker dat ik, als ik geen relatie zou hebben, elke week naar de hoeren zou gaan.
  Driekwart van mijn vrienden geeft toe dat ze ooit naar de hoeren zijn geweest. Van mijn broer en 2 neven weet ik het ook zeker. Het hoort er bij, is wat ik vaak hoor. En eigenlijk vind ik dat ook.

   1. Petite women are my favourites(ง ͡° ͜ʖ ͡°)ง

    En dat van iemand die zichzelf ‘neukmijopstraat’ noemt…

    1. Na

     Ja inderdaad moet nog steeds zo hard lachen om dat commentaar

 3. Kelly

  Wat een heerlijk stuk! Altijd fijn wanneer er een deur naar zo’n intrigerende wereld opengaat, en dat je dan ff mee kan gluren 😉

 4. Jan

  Iedere man kan een andere reden hebben om naar de hoeren te gaan, voor mij
  is er gewoon geen andere keuze.
  Het is heel diplomatiek en aardig om te zeggen dat iedereen wel iets heeft om op te vallen, wel nu bij mij is er dus helemaal niets.
  Het is iets waar je moet leven moet leven en wanneer je dus niet seksloos door het leven wil gaan is dit een hele fijne oplossing.
  In tegenstelling tot de geïnterviewde ga ik wel vaak naar de zelfde dame.
  Er zijn er bij die zo goed kunnen toneelspelen dat je zogenaamd iets voor ze betekent dat je er soms bijna in gaat geloven en in mijn fantasie doe ik dat dan ook. ja in mijn hoofd heb ik soms een vriendin, en met een paar whiskey is ze het ook.

 5. hookers are doctors

  Er zijn verschillende redenen waarom het om één of andere reden niet vlot. Ooit een dame gehad die non geweest is en een boel kinderen had. Zo verkrampt als wat, dat lukte ook niet echt. naar de hoeren is gemakkelijker. Je moet jezelf niet in alle bochten wringen. En als je genoeg blauwtjes hebt gelopen vanwege te weinig geld, dan lijkt dit toch normaal. Beschouw de dames ook een beetje als therapeutes. Er zou veel mislopen mochten zij er niet zijn. Ik stel dit soort vragen ook wel eens. Zou je mij kunnen nemen als ik niet betaalde. You pay, so you don’t have to worry. Een beetje dat. Natuurlijk is het niet perfect. Niks is perfect. Toch probeer ik elke keer te vergeten dat ik betaald heb en toch wat gevoel op te brengen. Naar aanloop van de volgende keer vergeet je dat gevoel en zoek je iemand anders op. Anders kom je teveel in de macht van één persoon, en het blijven professionelen. Er zijn er waar je terug naartoe gaat, maar een vetorecht is dom om te geven. Ik vind dat de relatie met een hoer zelfs eerlijker kan zijn dan het gros van andere relaties. Wie dan begint te schelden, heeft allicht een probleem met zichzelf. Als 2 mensen op één of andere manier iets overeenkomen, hoeft er toch geen driftige schuimbekker langs te komen.

 6. LINDA 2

  MIJN “VRIEND” HEEFT PAS TOEGEGEVEN DAT HIJ TIJDENS ONZE HELE RELATIE,NAAR HOEREN C.Q MASSAGE HUISEN IS GEWEEST,4,5 JAAR LANG.ZELF BEN IK IN ME JONGE JAREN OOK PROSTITUE GEWEEST,DUS IK WEET WEL DAT 70% VAN DE MANNEN DIT DOEN,MAAR DIT VERWACHT JE VAN JE PARTNER NIET.DOM VAN ME MAAR MIJN SEX BEHOEFTE LEEK GROTER TE ZIJN DAN DIE VAN HEM.WAARSCHIJNLIJK VIND HIJ DAAR “IETS” WAT IK HEM NIET KAN BIEDEN!!?? GELOOF ME IL HAD LIEVER GEWILD DAT HIJ T BESPREEKBAAR HAD GEMAAKT,MAAR DAN WAS DE LOL OF SPANNING ERAF GEWEEST.GELOOF ME MANNEN ALS JE PARTNER VAN JE HOUD,DOET DIT HAAR VERDRIET,BIJ MIJ WEL KAN NERGENS ANDERS MEER AAN DENKEN EN WEET NIET WAT IK VERDER MET DEZE MAN MOET.IK HOU VAN HEM EN BLIJF T LIEFST NOG HEEL LANG SAMEN!!?…MAAR OF DAT NU NOG MOGELIJK IS??!GOEDE RAAD IS WELKOM.LINDA 2

  1. Petite women are my favourites

   Linda2…ten eerste, gebruik alsjeblieft geen Caps Lock. Het is echt heel vervelend om dat te moeten lezen. Ten tweede, interpunctie zou helpen om je verstaanbaar te maken.
   Ten derde, zeker is er iets wat jij hem niet kunt bieden, maar de hoeren wel: Het gevoel van een andere vrouw dan de zijne. Het is heel gewoon om nieuwsgierig te zijn hoe een andere vrouw dan de zijne aanvoelt, maar hij is in een relatie, dus is een hoer de beste oplossing, gezien de verhouding tussen klant en hoer in plaats van liefhebbers.

   1. Petite women are my favourites

    By the way…ik schrijf dit om 1:25 en ik ben fockin moe, dus ik schrijf waarschijnlijk de grootste BS ooit. Neem het me niet kwalijk, jij hysterisch wijf

 7. Somsnaardehoeren

  Na het lezen van de hele string, en zeker de laatste bijdrage van Linda is mijn conclusie: 70% van de mannen gaat dus wel eens, ik ook. Maar wees verstandig en vertel het niet tegen je partner. Dan doe je niemand onnodig pijn x

 8. Patrick

  Het is toch echt voor iedere man anders. Ik ben nu 50 en al mijn hele leven vrijgezel. En zo ongeveer vanaf mijn 21e uit frustratie een keer naar de hoeren gegaan. Van het één kwam het ander en voor ik het wist was ik een hoerenloper. Ik ben inmiddels dus mijn hele leven hoerenloper. Ik heb het wel aan mensen verteld, vooral ook omdat ik er helemaal niet zo trots op ben. Het is een bevrediging van een behoefte. Aftrekken is zo nu en dan niet voldoende meer. Maar het is maar een kleine groep die het weet. Meer omdat ik er toch eens over moest praten.

  Nu ik wat ouder word, 50 dus, is de behoefte aanzienlijk mind. Vroeger was het per maand. Dit jaar 2016, zit ik mischien op 3 keer.

  Ik kijk inderdaad uit naar situaties van misbruik. Dat vind ik ook het moeilijke. Als ik maar iets vermoed, ga ik niet naar binnen. Meestal ontstaan er ook vaste meisjes waar je steeds terug gaat, tot ze uit het circuit vertrekt.

  Ik kan er veel over vertellen. Maar dan zou dit een blog opzich worden. Mijn mail staat erbij. Mocht je meer willen weten, dan kan je mailen. Het is geen glamour wereld. Dat kan ik je wel vertellen. Het is een vreemde wereld, datvaak van schimmigheid etc aan elkaar hangt.

 9. Erik

  Ik twijfel om erin te stappen. Ik ben nu 45 jaar en bijna mijn hele leven vrijgezel. Liefde willen vrouwen me niet geven, omdat ik geen baan heb. Maar als ik betaal willen sommigen me dus wel seks geven. Alleen lijkt het me zo’n duistere en trieste wereld zodat ik twijfel om erin te stappen.

 10. Anoniem

  Wil je daar mee zeggen Erik dat je nog maagd bent? Ik ben op mijn 28 e voor het het eerst naar de hoeren gegaan? Daarna 3 maanden niet omdat ik bang was er, iets van opgelopen te hebben. Dit was gelukkig niet zo. Daarna ging ik er iedere 6 weken wel heen. Later om de 2 of 3 weken wel. Heb je ooit een vriendin gehad Erik. En zo ja waar heb je haar ontmoet. Als ik vragen mag

 11. Bas

  Altijd een goede relatie gehad en nog steeds…Maar af en toe uit pure
  geilheid zo nu en dat eens langs de hoeren..
  Gewoon om de simpele reden dan ik vaak geil ben en op dat moment
  een lekkere meid wil neuken. Al jaren een vast meisje die ik af en toe pak.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top