OURGROUND
29 Comments

Hoerenloper

Alles wat je wilde weten van een gast die naar de hoeren gaat


Schermafbeelding 2015-01-12 om 19.20.45 Schermafbeelding 2015-01-12 om 19.20.28

Ik fiets graag over de wallen. Even gluren naar de ramen met al die vrouwen in lingerie. Zouden ze er vrijwillig staan? Wat zou zich toch achter de rode gordijntjes afspelen? Ik gluur ook naar de mannen die naar binnen lopen: een dubieus fenomeen en een fascinerend gebeuren waar ik geen zak van begrijp. Tot ik vorig weekend een gast ontmoette die me heel vrolijk vertelde dat hij regelmatig naar de hoeren gaat. Hier moest ik natuurlijk meer over weten. Dus heb ik hem aan een heus vragenvuur onderworpen:

Jij gaat regelmatig naar de hoeren. Waarom? Je ziet er goed uit dus zijn er niet voldoende meisjes die jij tijdens het uitgaan of op Tinder kan opdoen?
Ik ging vaak naar de hoeren, nu niet meer. We hebben het over een jaar of 3 geleden. Als tiener was ik nooit echt in trek bij de meisjes en ik had daardoor een achterstand ontwikkeld, die ik inmiddels ruimschoots heb ingehaald. Ik vond het in die tijd heel spannend om als ik naar de hoeren ging te betalen voor seks en ook de dames te mogen ‘uitkiezen’. Een soort snoepwinkeltje.

Dat ‘uitkiezen’ waarom vind je dat zo belangrijk? Welk gevoel geeft je dit?
Ik vond dat heel spannend en ook een teken van macht. Misschien ook wel omdat ik vroeger niks te kiezen had.

Macht omdat jij kan kiezen wie je betaalt en er dan vervolgens mee naar bed kan? Bijzondere vertoning van macht. Kan je meer vertellen over de eerste keer dat je naar de hoeren ging?
Mijn eerste keer naar de hoeren kwam door de onvrede die ik had in mijn relatie. Ik had toendertijd een vriendin maar zij wilde in mijn ogen niet vaak genoeg seks. Ik koos daarom voor de makkelijkste weg. Toen vond ik dat zo leuk en spannend dat ik vaker en vaker ging.

Je ging dus in eerste instantie naar de hoeren omdat je seks wilde hebben. Kon je jezelf niet even helpen (lees: rukken)?
Ja, dat had gekund maar ik vond dit een betere oplossing.

Of ben je seksverslaafd?
Ik heb zeker een hoog libido.

Ok. Dus ‘de daad’ op zich is voor jou de voornaamste reden. Zijn er nog andere redenen?
Spanning, geilheid en ontlading.

Hoe vaak ben je eigenlijk naar de hoeren gegaan?
50 keer ofzo.

Als je bij een hoer naar binnen stapt, hoe gaat het dan verder? Gaan jullie eerst een prijs afspreken en dan een beetje zoenen?
Uhm de prijs staat meestal al vast voordat je de deur inloopt. Je betaalt vooraf. Je doet je kleren uit en gaat liggen op het eenpersoonsbedje. Dan doet ze een condoom om en begint ze te pijpen. Als je hard bent dan kan er worden overgegaan tot actie. Meestal heb je 20 minuten om het af te maken. Zoenen doe je niet.

En wat kost zo’n sessie van 20 minuten?
Meestal vragen ze 50 euro voor pijpen en neuken.

Praat je eigenlijk veel met elkaar terwijl ze je ‘afwerkt’?
Dat ligt eraan. Veel Oostblok dames praten amper Engels communiceren gaat dan niet echt.  Het gesprek komt dan niet veel verder dan “lay down and relax”. Mijn voorkeur gaat absoluut uit naar een dame die wel een gesprek kan voeren. Ik vind mensen interessant en heb vaak gevraagd naar het motief van zo’n dame. Hier heb ik vaak over gesproken. Ik ben ook wel eens zolang aan het praten geweest dat ze zei ‘ uhm moeten we niet een keer doen waar voor je komt’?

Wat zeiden de meisjes op je vraag wat hun motieven zijn?
In de meeste gevallen geld.

Heb je ooit het gevoel gehad dat ze het niet vrijwillig deed? Dat ze het geld nodig had om zichzelf uit te betalen ofzo?
Nee eigenlijk niet, ik heb nooit de indruk gehad dat zij iets tegen haar zin in deed.

Zou je een relatie kunnen beginnen met een meisje die hoer is (geweest)?
Nee nooit. Daar ben ik te bezitterig voor.

Geen relatie, maar je hebt toch wel eens gevoelens gekregen voor zo’n dier van plezier?
Nee gelukkig niet, had ook geen vaste dame. Met een dame van plezier is het totaal gevoelloos en zakelijk.

Maar je denkt toch wel iets als je daar ligt? Bijvoorbeeld aan de mannen die ervoor seks hebben gehad met haar, op die dag, week, maand, jaar?
Nee daar denk ik niet aan. Ik denk eigenlijk alleen aan de seks.

OURGROUND hoeren AMsterdamZou je het aanraden om naar de hoeren te gaan? Waarom wel en waarom niet?
Nou aanraden vind ik een groot woord, maar als een man die behoefte voelt zou ik zeker gaan. Ik vind wel dat je als Amsterdammer een keer moet zijn geweest.

Hoezo zou elke Amsterdammer moeten gaan?
Het hoort toch gewoon bij de stad?  

Het hoort bij de stad. Dus elke Amsterdamse man is volgens jou naar de hoeren gegaan?
Niet alle mannen, maar wel veel. Ik denk zo’n 70%.

Bespreken jullie mannen onderling dat jullie naar de hoeren gaan? Is het iets om trots over te zijn?
Ja, het is zeker wel iets wat mannen bespreken met elkaar. Niet trots maar wel als iets wat grappig is om aan elkaar te vertellen. Of je gaat met een groepje naar de wallen en met z’n allen wat dames bezoeken.

Groepsuitje. Aha! Wat is het meest bizarre dat je ooit hebt meegemaakt tijdens een bezoek aan een hoer?
Ik was een keer bezig met de daad toen ging de deur opeens open en kwam haar pooier binnen. ‘Stoor je niet aan mij hoor, ik kom alleen een tasje drinken brengen’ Hij kwam inderdaad een tasje met Fernades, Fanta en Cola brengen. Achteraf moest ik er wel om lachen en toen hebben ik samen met haar nog een Fanta gedronken en wat gekletst.

En na zo’n succesvolle sessie ga je dan niet vaker naar haar terug?
Nee niet echt. Heb nog nooit twee keer dezelfde gehad. Denk ik.

Denk je? Je onthoudt ze dus niet. Heb je een bepaald type?
Ik vind dames uit het Oostblok over het algemeen wel hele mooie vrouwen.


Ahaah die types die niet zo goed kunnen communiceren en waar jij een goed gesprek mee kan voeren. Ik begrijp het volkomen 😉

 

Unlimited live sexshows on you mobile 24/7

Tagged with: , ,
About the author:
Has 132 Articles

29 COMMENTS
 1. Sophie

  OMG, wat grappig. Ik heb me ook altijd afgevraagd, of mannen dit altijd toe zouden geven en of alle mannen dit wel eens ooit hebben gedaan. Naar mijn idee ken ik echt niemand die dit ooit heeft gedaan en doen alleen maar de toeristen dat! X Sophie

 2. Erik

  Heel herkenbaar. Ik was zelf nog best wel jong toen ik voor het eerst naar de hoeren ging. Nog geen 20. Het was spannend en ook heel lekker. Het was net uit met mijn vriendin en ik had gewoon enorm veel zin om te neuken. Toen ben ik bij een mooie Surinaamse meid naar binnen gegaan en met haar heb ik echt geweldig geneukt. Ze was leuk en stelde me op m’n gemak en begon me heerlijk te berijden. Het kostte me totaal geen moeite om bij haar klaar te komen.
  Daarna was het ijs gebroken en ben ik nog heel vaak naar de hoeren geweest. Ik heb het ook aan mijn vrienden verteld en al snel bleek dat veel van hen ook naar de hoeren gingen of er in ieder geval wel ’s waren geweest.
  Ik heb tegenwoordig een vriendin, maar soms kan ik het niet laten om toch weer naar de hoeren te gaan. Daar ben ik niet trots op, maar soms gebeurt het gewoon. Die meiden op de Wallen zijn zo sexy en zo mooi, soms kan ik er echt geen weerstand aan bieden.
  Ik weet zeker dat ik, als ik geen relatie zou hebben, elke week naar de hoeren zou gaan.
  Driekwart van mijn vrienden geeft toe dat ze ooit naar de hoeren zijn geweest. Van mijn broer en 2 neven weet ik het ook zeker. Het hoort er bij, is wat ik vaak hoor. En eigenlijk vind ik dat ook.

   1. Petite women are my favourites(ง ͡° ͜ʖ ͡°)ง

    En dat van iemand die zichzelf ‘neukmijopstraat’ noemt…

    1. Na

     Ja inderdaad moet nog steeds zo hard lachen om dat commentaar

  1. Peter

   Mooi en vooral kloppend verhaal Erik!
   Ik ben nu net in de 30 en kon tegen m’n 23e de druk niet meer houden.
   Ik zag/zie er altijd prima uit en had ook wel al een paar dates gehad met leuke meisjes, maar met uitgaan lukte het me nooit en als je dan je vrienden wel al zo’n 10 jaar succes ziet hebben en jij bent al 10 jaar aan het aftrekken en dan studeerde ik ook nog eens in Amsterdam.
   Tsja, toen kwam er eens een moment dat ik na zo’n superkansloos verjaardagsfeestje van wat vroegere vrienden het niet meer trok.
   Er knakte iets in mij, en met m’n studie en werk ging het ook niet fantastisch en dan is daar ineens die combinatie met die riante studiebeurs (was 8 jaar geleden nog zo) en het red-light district.

   Ik schaamde me kapot de eerste keer dat ik het red-light district daar bij die grote kerk inliep.
   Het voelde toch wel als opgeven om voor ‘normale’ vrouwen te gaan.
   Aan de andere kant had ik ook geen zin om een 40 year old virgin te worden waar een vroegere vriend me regelmatig mee plaagde.
   En zomaar m’n krachtige seksuele 20-er (en ook 30-er) jaren aan me voorbij te laten gaan.

   Het duurde na die eerste keer (in de winter) kijken nog wel zo’n 8 maanden voordat ik ook voor het eerst echt ging neuken.
   Ik heb eerst zo’n 10x heel veel rondgekeken en kreeg regelmatig rillingen van angst, maar werd ook wel geil, want zoals je zegt staan er echt superveel mooie, sexy, geile vrouwen in Amsterdam!

   M’n eerste keer was wel okee met een geile hoer. Voor 45 betaald en lekker gepijpt en geneukt.
   Helaas niet klaargekomen, want daarvoor was ik nog wat te gespannen.
   De tweede keer zo’n jaar later met een mooie Aziatische wel klaargekomen, maar ik durfde nog niet te kreunen, dus ze had het niet eens in de gaten…
   Voelde nog niet top dus.

   De derde keer was weer zo’n 1,5 jaar later en vervolgens duurde het nog zo’n 1,5 jaar voordat ik echt pas wat vaker ging.
   Vrij lang heeft er dus een schaamte issue gespeeld en ik heb toch ook nog lang via uitgaan een meisje proberen te scoren.
   Wat een keer met wat zoenen gelukt was, maar ze dacht dat ik alleen maar wilde neuken, wat niet zo was (echt niet) en dus bleef het daarbij (ik hoef echt niet iedere keer als ik zoen meteen te neuken..).

   Zo’n 4 jaar geleden brak uiteindelijk de ban en was ik het zat met die collectieve schaamte die er ligt op hoeren neuken.
   En de kansloze uitgaanssferen had ik ook al meer dan voldoende geprobeerd (ook echt goed geprobeerd ja).
   Dus ja, beetje triest verhaal, maar ik was iig blij/opgelucht de knoop doorgehakt te hebben en m’n piemel en lichaam meer plezier te gaan gunnen.

   Daarbij zoek ik wel altijd de goeie hoeren uit die er ook echt zin in hebben en waarbij enigzins een klik is. Kost soms wat zoekwerk, maar dan heb je ook wat.
   Zo’n 4 jaar geleden ben ik toen zo’n 4x per maand voor een jaar tijd naar de hoeren gegaan.
   Minstens met zo’n 50 hoeren.
   En dat voelde best ook wel als een bevrijding.
   Eindelijk mocht ik wat vrijer op sexy vrouwen geilen en neuken van mezelf.
   Soms zaten er wat afstandelijkere hoeren bij, maar al snel leerde ik die herkennen en wist degenen te vinden die wel wat toeschietelijker zijn en regelmatig enigzins een gfe geven en gewoon goeie seks natuurlijk!:):)

   Na dat ene jaar voelde ik de behoefte minder en heb ook een betere pornocollectie (en ook bikini try on hauls & contests collectie op youtube) aangelegd en ben ik geleidelijk minder erheen gegaan.
   Dit komt ook wel doordat m’n financiele situatie nu wat minder is, maar het gaat me prima af om niet 4x in de maand meer te gaan, maar eens in de 2 a 3 maanden.
   Alhoewel liever 2, want na 1,5 maand ben ik het rukken vaak wel weer ff zat en heb liever even een echte vrouw om bij klaar te komen.
   Anders voel ik me zo’n droge trekrobot worden.

   En DAT is volgens mij ook de reden dat meer mannen dan we denken in Nederland regelmatig naar de hoeren gaat.
   Er is maar een handjevol echt succesvolle players, dan heb je nog een kleine laag eronder die ook nog wel aardig vrouwen weet te scoren, nog een laagje die al lang een vaste vriendin heeft en dan het overgrote deel die door strek van werk, studie en of sociale druk er gewoon nauwelijks aan te pas komt wat betreft het versieren van vrouwen.
   Op straat is super moeilijk en eigenlijk niet te doen en met uitgaan zijn ook vaak vrij geweldadige sferen met ingewikkelde sociale spelletjes en groepjes, etc. En als je dan even een paar foutjes maakt lig je meteen al uit de game als het ware.
   En de jaren tikken gewoon voorbij en je bent toch gewoon een vent die simpelweg regelmatig ff lekker wil kunnen knallen/neuken.

   Wat dat betreft mogen we van geluk spreken dat er in Nederland voldoende vrouwen zijn waar we tegen betaling seks mee kunnen hebben.
   Ik zeg bewust ff niet ‘hoeren’, omdat dat te beledigend naar de vrouw en ook klant/man in kwestie is.
   Alhoewel er natuurlijk ook zat hoeren zijn die letterlijk je goeie energie en ook geld razendsnel uit je zuigen als je niet oppast. Vandaar dat de term ‘hoeren’ ook zo beladen is.

   Zelf hoop ik ooit wel meer met niet hoeren succes te krijgen, maar ik wil het ook niet stigmatiseren.
   Sociaal gezien ligt het dan wel weer erg gevoelig, dus het van de daken schreeuwen is wat link.

   Verder vind ik wat je op grote pornosites zoals pornhub kunt zien en op af kunt trekken/ vingeren trouwens ook niet veel verschillen van het red-light district en hoeren neuken.
   Met het verschil dat je daarbij zowel mannelijke als vrouwelijke professionele hoeren hebt, wat dan pornosterren genoemd worden.
   En je hoeft alleen maar op dat RAAMPJE wat een video heet te klikken om te gaan kijken.
   Wat dat betreft moet je bij de hoeren nog een beetje moeite te doen om normaal over te komen en een praatje te maken.

   Dus ja, het ligt er maar aan waar in de samenleving de nadruk op gelegd wordt, wat betreft wat okee is en wat niet/minder.
   Verder zie/zag ik vaak ook zat vrouwen in het red-light district rondlopen uit niewsgierigheid.
   Ik ben zelf ook wel eens met een vriendinnetje van een vriend geweest en die vond het allemaal wel spannend:)

   Ik merk vaak trouwens dat vrouwen die tegen hoeren neuken zijn, vaak veel agressie hebben naar mannen die dat doen en niet snappen en/of zich nauwelijks echt in willen leven in mannen die niet zo makkelijk aan een vrouw komen.
   Beetje hetzelfde als mensen die niet zomaar aan een baan komen die dan maar meteen als kansloos en uitkeringszuigers worden gebombardeerd.
   Ik zou graag aan die vrouwen willen vragen te raden te gaan bij zichzelf op welke punten zij in mannen gefrustreerd zijn en hoe zij hun (en daarmee indirect ook zichzelf) daarmee kunnen helpen ipv puur te veroordelen vanuit alleen een eerste initiele boosheids emotie.

   Verder doe ik overigens nog steeds gewoon m’n uiterste best om op ‘normale’ manier aan een vrouw te komen (voor seks), maar ik voel vrij duidelijk aan dat dat nog wel minimaal een jaar of 5 gaat duren voordat ik zover ben (is weer een apart verhaal…) en omdat ik ook gewoon simpel een man ben die regelmatig ff wil neuken en niet eindeloos communicatief en sociaal moeilijk wil doen ga ik af en toe naar de hoeren.
   En als ik ooit es een vriendin heb, zal ik met haar goed bespreken hoe zij zich bij her hoeren neuken fenomeen voelt.

   Punt wat heel duidelijk iig in m’n gevoel zit is dat ook in een relatie, net als in de samenleving als geheel, niet te lang en te moeilijk gedaan moet worden over af en toe ff een goed potje neuken!
   En wij mannen hebben geen zin digitale rukrobots te worden;)
   Dan zou ik nog liever sterven of ergens geïsoleerd in de natuur gaan wonen (wat ik overigens ook al meerdere keren gedaan heb, en goed werkt) en rouwen om dat m’n seksualiteit verloren gaat in de kracht van m’n leven op een in de war zijnde planeet overheerst door een sluwe elite..

   Lang verhaal geworden, maar ’t moest er een keer uit.
   Ik hoop dat het ergens aankomt.

   Peter

 3. Kelly

  Wat een heerlijk stuk! Altijd fijn wanneer er een deur naar zo’n intrigerende wereld opengaat, en dat je dan ff mee kan gluren 😉

 4. Jan

  Iedere man kan een andere reden hebben om naar de hoeren te gaan, voor mij
  is er gewoon geen andere keuze.
  Het is heel diplomatiek en aardig om te zeggen dat iedereen wel iets heeft om op te vallen, wel nu bij mij is er dus helemaal niets.
  Het is iets waar je moet leven moet leven en wanneer je dus niet seksloos door het leven wil gaan is dit een hele fijne oplossing.
  In tegenstelling tot de geïnterviewde ga ik wel vaak naar de zelfde dame.
  Er zijn er bij die zo goed kunnen toneelspelen dat je zogenaamd iets voor ze betekent dat je er soms bijna in gaat geloven en in mijn fantasie doe ik dat dan ook. ja in mijn hoofd heb ik soms een vriendin, en met een paar whiskey is ze het ook.

 5. hookers are doctors

  Er zijn verschillende redenen waarom het om één of andere reden niet vlot. Ooit een dame gehad die non geweest is en een boel kinderen had. Zo verkrampt als wat, dat lukte ook niet echt. naar de hoeren is gemakkelijker. Je moet jezelf niet in alle bochten wringen. En als je genoeg blauwtjes hebt gelopen vanwege te weinig geld, dan lijkt dit toch normaal. Beschouw de dames ook een beetje als therapeutes. Er zou veel mislopen mochten zij er niet zijn. Ik stel dit soort vragen ook wel eens. Zou je mij kunnen nemen als ik niet betaalde. You pay, so you don’t have to worry. Een beetje dat. Natuurlijk is het niet perfect. Niks is perfect. Toch probeer ik elke keer te vergeten dat ik betaald heb en toch wat gevoel op te brengen. Naar aanloop van de volgende keer vergeet je dat gevoel en zoek je iemand anders op. Anders kom je teveel in de macht van één persoon, en het blijven professionelen. Er zijn er waar je terug naartoe gaat, maar een vetorecht is dom om te geven. Ik vind dat de relatie met een hoer zelfs eerlijker kan zijn dan het gros van andere relaties. Wie dan begint te schelden, heeft allicht een probleem met zichzelf. Als 2 mensen op één of andere manier iets overeenkomen, hoeft er toch geen driftige schuimbekker langs te komen.

  1. Peter

   Mooi verhaal.
   Helemaal mee eens.
   Hoeren als soort van therapeuten. Treffend gezegd:)
   Zo ervaar ik het ook wel ja.
   Ik ben er niet superblij mee dat ik er af en toe naar toe ga, maar het werkt wel opluchtend.
   Als ik ga doe ik het meestal meteen goed en neuk er 2 a 3 zodat ik er weer een paar maanden tegenaan kan:)
   Daarmee voorkom ik ook dat het hoeren neuken te veel een belangrijk ding op zichzelf voor me wordt en verder probeer ik m’n plezier met aftrekken op pornofilmpjes enzo ook actief te vergroten sinds een paar jaar, wat ook voorkomt dat ik te snel naar de hoeren neig.

   En geloof het of niet, ook beter eten en sporten helpt daar ook bij!
   Niet dat hoeren neuken slecht is hoor, maar zo’n 4 jaar geleden neigde ik er teveel naar (waarschijnlijk vanuit frustratie ook vanwege te lange onthouding) en nu is het veel gebalanceerder.

   Ik denk ook dat te lange onthouding van seks de kans exponentieel verkleind op seks via daten en uitgaan enzo.
   Dus wat dat betreft kan hoeren neuken een goeie frustratie remmer zijn.
   Vervolgens is het wel de kunst er niet (al te lang) in door te schieten, want als je niet scherp genoeg oplet dan kan je zo in de schimmige aspecten vervallen van hoerenbuurten, zoals drugsgebruik, in elkaar geslagen worden, aids, te veel geld verspelen, je gevoel verspelen, etc.
   Dus het kan erg geil en leuk zijn als je jezelf goed weet te balanceren, maar zo niet dan lig je ook heel snel aan de extreme aan de andere kant van het veld (iets wat ik gelukkig nauwelijks meegemaakt heb, maar wel voldoende bij anderen op straat gezien heb en nog steeds zie)
   Wat dat betreft is een hoerenbuurt en zeker een actieve redelijk vergelijkbaar met een slagveld.
   En uitgaan is dat ook.

   Verder mag ook nog wel ff aangehaald worden dat de Amsterdamse wallen erg veel mooie exotische kwalitatief goede hoeren/vrouwen heeft!
   Waarbij je als je goed oplet er zeker weten een paar goede potten seks uit kan halen haha.
   En ik denk dat veel ‘normale’ vrouwen vooral ook DAAR onderhuids boos op zijn regelmatig.
   Tsja, dan moeten ‘ze’ maar iets minder bezitterig in relaties doen…
   Ik spreek over het gros he, er zijn altijd zat uitzonderingen, alhoewel die ook niet zomaar te vinden zijn helaas.

   Ik zie het hoeren neuken trouwens absoluut niet losstaan van de samenleving maar eerder als een superlogisch gevolg van TE MOEILIJK SOCIAAL DOEN, wat betreft flirten in het algemeen, drankrituelen bij uitgaan en flirten daarbij, werkstress, verkeersstress, vaak veel ingewikkelde sociale codes om aan seks te komen, etc.
   Ik zie het dus als soort van uitlaatklep.
   Het op tijd omhoog doen van de deksel van de pan met water die je aan het koken bent zodat ie niet overkookt.
   Maar ik zie het niet als hoofddoel op zichzelf. Dat zou in een illusie verdrinken zijn.
   Verder ben ik de laatste jaren meer en meer gaan merken dat des te meer ik mezelf gewoon seks gun, via aftrekken of hoeren dat vrouwen in het openbaar me meer zien staan.
   Het is dus vooral ook het SOCIALE ONTHOUDINGSASPECT wat veel mannen een knoop in hun lul en hoofd doet leggen………
   En dat begint al bij je moeder (en vader – en broer of zus)

   Er zit veel kwaadheid in het algemeen tussen man en vrouw wat betreft het hoerenonderwerp hier in Nederland (en wss ook in andere landen).
   Veel stilgezwegen bitterheid en harde agressie.
   Vandaar dat het ook goed voelt om eindelijk eens wat langer hierover uit te wijden.
   Iets wat ik een tijdje geleden op youtube ook al eens gedaan:)

 6. LINDA 2

  MIJN “VRIEND” HEEFT PAS TOEGEGEVEN DAT HIJ TIJDENS ONZE HELE RELATIE,NAAR HOEREN C.Q MASSAGE HUISEN IS GEWEEST,4,5 JAAR LANG.ZELF BEN IK IN ME JONGE JAREN OOK PROSTITUE GEWEEST,DUS IK WEET WEL DAT 70% VAN DE MANNEN DIT DOEN,MAAR DIT VERWACHT JE VAN JE PARTNER NIET.DOM VAN ME MAAR MIJN SEX BEHOEFTE LEEK GROTER TE ZIJN DAN DIE VAN HEM.WAARSCHIJNLIJK VIND HIJ DAAR “IETS” WAT IK HEM NIET KAN BIEDEN!!?? GELOOF ME IL HAD LIEVER GEWILD DAT HIJ T BESPREEKBAAR HAD GEMAAKT,MAAR DAN WAS DE LOL OF SPANNING ERAF GEWEEST.GELOOF ME MANNEN ALS JE PARTNER VAN JE HOUD,DOET DIT HAAR VERDRIET,BIJ MIJ WEL KAN NERGENS ANDERS MEER AAN DENKEN EN WEET NIET WAT IK VERDER MET DEZE MAN MOET.IK HOU VAN HEM EN BLIJF T LIEFST NOG HEEL LANG SAMEN!!?…MAAR OF DAT NU NOG MOGELIJK IS??!GOEDE RAAD IS WELKOM.LINDA 2

  1. Petite women are my favourites

   Linda2…ten eerste, gebruik alsjeblieft geen Caps Lock. Het is echt heel vervelend om dat te moeten lezen. Ten tweede, interpunctie zou helpen om je verstaanbaar te maken.
   Ten derde, zeker is er iets wat jij hem niet kunt bieden, maar de hoeren wel: Het gevoel van een andere vrouw dan de zijne. Het is heel gewoon om nieuwsgierig te zijn hoe een andere vrouw dan de zijne aanvoelt, maar hij is in een relatie, dus is een hoer de beste oplossing, gezien de verhouding tussen klant en hoer in plaats van liefhebbers.

   1. Petite women are my favourites

    By the way…ik schrijf dit om 1:25 en ik ben fockin moe, dus ik schrijf waarschijnlijk de grootste BS ooit. Neem het me niet kwalijk, jij hysterisch wijf

 7. Somsnaardehoeren

  Na het lezen van de hele string, en zeker de laatste bijdrage van Linda is mijn conclusie: 70% van de mannen gaat dus wel eens, ik ook. Maar wees verstandig en vertel het niet tegen je partner. Dan doe je niemand onnodig pijn x

 8. Patrick

  Het is toch echt voor iedere man anders. Ik ben nu 50 en al mijn hele leven vrijgezel. En zo ongeveer vanaf mijn 21e uit frustratie een keer naar de hoeren gegaan. Van het één kwam het ander en voor ik het wist was ik een hoerenloper. Ik ben inmiddels dus mijn hele leven hoerenloper. Ik heb het wel aan mensen verteld, vooral ook omdat ik er helemaal niet zo trots op ben. Het is een bevrediging van een behoefte. Aftrekken is zo nu en dan niet voldoende meer. Maar het is maar een kleine groep die het weet. Meer omdat ik er toch eens over moest praten.

  Nu ik wat ouder word, 50 dus, is de behoefte aanzienlijk mind. Vroeger was het per maand. Dit jaar 2016, zit ik mischien op 3 keer.

  Ik kijk inderdaad uit naar situaties van misbruik. Dat vind ik ook het moeilijke. Als ik maar iets vermoed, ga ik niet naar binnen. Meestal ontstaan er ook vaste meisjes waar je steeds terug gaat, tot ze uit het circuit vertrekt.

  Ik kan er veel over vertellen. Maar dan zou dit een blog opzich worden. Mijn mail staat erbij. Mocht je meer willen weten, dan kan je mailen. Het is geen glamour wereld. Dat kan ik je wel vertellen. Het is een vreemde wereld, datvaak van schimmigheid etc aan elkaar hangt.

 9. Erik

  Ik twijfel om erin te stappen. Ik ben nu 45 jaar en bijna mijn hele leven vrijgezel. Liefde willen vrouwen me niet geven, omdat ik geen baan heb. Maar als ik betaal willen sommigen me dus wel seks geven. Alleen lijkt het me zo’n duistere en trieste wereld zodat ik twijfel om erin te stappen.

 10. Anoniem

  Wil je daar mee zeggen Erik dat je nog maagd bent? Ik ben op mijn 28 e voor het het eerst naar de hoeren gegaan? Daarna 3 maanden niet omdat ik bang was er, iets van opgelopen te hebben. Dit was gelukkig niet zo. Daarna ging ik er iedere 6 weken wel heen. Later om de 2 of 3 weken wel. Heb je ooit een vriendin gehad Erik. En zo ja waar heb je haar ontmoet. Als ik vragen mag

 11. Bas

  Altijd een goede relatie gehad en nog steeds…Maar af en toe uit pure
  geilheid zo nu en dat eens langs de hoeren..
  Gewoon om de simpele reden dan ik vaak geil ben en op dat moment
  een lekkere meid wil neuken. Al jaren een vast meisje die ik af en toe pak.

 12. anoniem

  jullie moeten die mannen zelf laten kiezen en het is hun leven dus hun probleem zij voelen zich daar waarschijnlijk goed bij

 13. Ryan

  ik ben ook een hoerenloper. ik ben boos op vrouwen geworden dat ze me niet willen, verontwaardigt! dat ik geen baan heb wil niet zeggen dat ik niet leuk ben! ik haaat vrouwen. maar om toch mijn behoefyes na te leven ga ik er heen. ik kies dan wel slyijd een lekker wijf uit.

 14. Rondo

  Zelf onlangs ook de knoop doorgehakt en ik ga nu regelmatig naar de hoeren. Wat een van de anders schrijvers hierboven aangaf, heel bevrijdend. De eerste keer dat ik er heenging was ik 29. Ik was nog maagd en ik was daar al langere tijd klaar mee. Ik wilde niet als maagd 30 worden. Ik zag en zie er niet slecht uit, maar normale meisjes scoren ben ik nooit goed in geweest. Dates scoren en een eerste date ging altijd wel, maar daarna was ik altijd lost. Geen idee meer waar ik het verder over moest hebben met ze en hoe ik de zaken verder moest brengen richting zoenen en sex. Na 20 keer afwijzing en ‘ laten we vooral vrienden blijven’
  ben je er wel een beetje klaar mee. Tegelijkertijd zat ik rond mijn 29ste in een diep psychologisch gat. Nieuwe baan en nieuwe collega’s die me zwaar tegenvielen. Na een hele gezellige borrel met oud collega’s en iets teveel alcohol mezelf eroverheen gezet en besloten dat het tijd was ontmaagd te worden. Dankzij de alcohol zonder twijfel naar de hoerenstraat gereden, leuk meisje uitgezocht en lets go for it. Ik vond het allemaal weinig voorstellen en ik weet nog dat ik achteraf dacht, is dat alles waar vrouwen continue zo moeilijk over doen? De sex was verder niet bijzonder en ik was daarna misschien nog wel depressiever. Mijn situatie was nog steeds kut en tegelijkertijd was ik een ervaring rijker, maar een illusie armer. Iets waar je van te voren jaren over fantaseert en wat uiteindelijk weinig tot niets voorstelt. Achteraf wel blij dat ik het gewoon heb gedaan en dat ik het voorlopig even van me af kon zetten. Uiteindelijk heeft het een jaar geduurd voordat ik weer terug ging… daarna nog een jaar… daarna 4 jaar. In de tussentijd nog e.e.a. geprobeerd met normale vrouwen. Je voelt toch iets van schaamte en het gevoel dat het niet normaal is wat je doet. Tegelijkertijd voelt het ook als opgeven van normale vrouwen. Maar dat laatste is wat ik vorig jaar toch heb gedaan… nadat ik een heel leuk meisje had ontmoet waarvan ik dacht dat er een wederzijdse klik was… misschien was die er ook wel even… maar uiteindelijk werd ik na een paar dates toch weer in de friendzone geduwd. Kort daarna wezen speeddaten… was ook geen succes. Er zaten vrouwen bij waar ik gewoon echt medelijden mee had. Van die nerdy types, zonder mooie vrouwelijke vormen, met supervage hobies en gewoon echt totaal niet aantrekkelijk. Als ik haar had geclassifieerd als een 5,0 was ik waarschijnlijk nog gul geweest. Maar, zoals de nice guy die ik ben / was toch geprobeerd een leuk gesprek aan te gaan met haar, om het voor haar toch ook nog een beetje een leuke avond te laten zijn. De volgende dag de uitslag van de dates… zelfs dat onaantrekkelijke nerdy typeje had een Nee bij me aangevinkt.. toen was ik er toch echt wel klaar mee. Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik echt klaar was met vrouwen. Sindsdien ben ik iets van 4 keer naar de hoeren geweest. Heel bevrijdend en het wordt steeds beter. Die normale vrouwen mogen het verder uitzoeken van me. Ik ben klaar met al hun bullshit, onrealistische eisen en emotionele drama over onbelangrijk geneuzel. Allemaal issues waar je bij hoeren geen enkele last van hebt. Je betaalt gewoon en je krijgt waar je voor komt. Daarna ga je weg en hoef je niet te dealen met alle onzin, spelletjes en emoties van vrouwen. Het is efficiente manier om toch aan die behoefte te voldoen, zonder alle tijd en moeite die je eerst in normale vrouwen moet steken. Iets wat ook steeds lastiger is aangezien je ook gewoon fulltime werkt en daarnaast weinig tijd en energie over hebt. Geld is voor mij niet zo’n issue, tijd en energie wel, dus dames van plezier zijn voor mij een hele praktische oplossing. Het grappige is wel dat ik sinds die nieuwe mindset heb aangenomen, en vaker naar de hoeren ga, ik meer sjans heb dan ooit met normale vrouwen… maar ze zoeken het maar uit verder. Sorry dames, jullie hebben je kans gehad.

 15. S.U.

  Ik ging gisteren voor het eerst op 26 jarige leeftijd. Ik zou het niet weer doen.
  Ik heb er ook geen spijt van. Ik had het ergens nodig. Voordat ik sex had met deze Roemeense, was mijn laatste keer met mijn ex uit mijn enige eerste relatie van 6 jaar. Terwijl ze, tijdens de penetratie, smste met de kerel waarmee ze vreemdging en mij voor dumpte. Die herinnering probeerde ik al lang te vervangen, dat is dankzij hoe die brunette ook heette eindelijk gelukt. De laatste keer dat ik sex had is nu een best aangename herinnering maar het is en blijft een act. Ga als je daar nood aan hebt.

 16. Hans

  Ik ben 28 jaar en ik ben 5 weken geleden voor het eerst naar de hoeren gegaan. Ik ben 11 jaar vrijgezel sinds mijn enige vriendin in mijn leven. In die 11 jaar heb ik helemaal niks met een meisje gedaan, niet eens gezoend.
  Ik kan me goed vinden in de reacties van andere mannen hier.

  Mijn eerste keer was toen ik bij een uitgaansgelegenheid was en me op het eind van de avond frustreerde weer geen meisje te hebben gescoord.
  Ik had er wel eerder aan gedacht maar toen was ik altijd te nerveus om werkelijk te gaan, nu op die avond met wat alcohol op waren die zenuwen weg en ben ik er gewoon heen gereden.
  Ik begon er ook tegen op te kijken om 30 te worden en mijn hele twenties geen seks te hebben gehad nu mijn lichaam nog jong en fit is en veel zin in seks heeft.
  Ik heb me er dus bij neergelegd nooit een normaal meisje te zullen vinden.

  Ik ben nu een hoerenloper. Ik heb er na 5 weken nu zo’n 25 bezoeken opzitten bij 6 verschillende meisjes(Bij 4 ervan ga ik nog steeds vaker terug, de andere 2 waren eenmalig).
  Voor mij heeft het een rust in mijn hoofd gecreeerd, nu achteraf zou ik willen dat ik eerder was gegaan, misschien rond mijn 25e al
  Ik ben blij dat deze mogelijkheid er is in onze samenleving, anders was ik gek geworden.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top