OURGROUND
No Comments

Iedereen aan de hoelahoep

Hoela-wat? Jazeker, dat hupsen met je heupen met een hoepel eromheen wat je vroeger als kind wel eens deed. En wat nu recreatief terug te vinden is op menig festival. Na jaren hiphop les, wat jazz modern, sambales en zelfs een cursus paaldansen ben ik mezelf nu aan het klaarstomen voor het komende festivalseizoen: een cursus hoelahoepen.

Hoelahoepen schijnt DE sport te zijn voor een Beyonce taille en kan je zelfs in meditative staat brengen, reden genoeg voor een cursus lijkt me zo. Gelukkig was de les erg laagdrempelig en waren mijn vriendinnen en ik niet de enige beginners. Het leuke is dat je vrij snel een hoger niveau bereikt met een paar leuke trucjes. Ons motto: kleine moeite, groots show effect.

Na de les heb je echt het gevoel gesport te hebben, buik- en armspierpijn gegarandeerd! Hoelahoepen is inspannend en zweten zul je. Om het nou meditatief of zen te noemen gaat mij een beetje ver voor de hippe hoep, maar het laat je zeker licht en happy voelen. Dus als je van dansen houdt, grab that hoop!

Wat: steel de show met een cursus hoelahoep
Waar: onder andere bij Rasa Lila (vanaf 8 september begint een nieuwe cursus)
Waarom: omdat het gewoon heel leuk is. En okay, ook die Beyonce taille

Website: lerenhoelahoepen.nl

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top