OURGROUND
No Comments

Ik Bootje Gaypride

Eindelijk: ik sta op een boot op de gaypride. En dat voelt als een mega eer. Want met een x aantal homovrienden ben ik regelmatig te vinden in het gaycircuit. En dat niet alleen; ik ben altijd trots geweest dat ik in Amsterdam woon; de stad die iedere vorm van liefde omhelst.

Want laten we niet vergeten waar de gaypride eigenlijk om gaat. In heel veel landen is verliefd zijn op iemand van hetzelfde geslacht verboden. Denk aan dat land met dat enge bleke mannetje aan de macht en waar ze homo’s en lesbiennes gewoon in elkaar rossen. Of India; dat gave land waar ik o zo fantastisch heb rond gereisd maar waar je gewoon zweepslagen krijgt als je eens een keer uit die kast komt.

Altijd heb ik daar mijzelf over verbaasd. Hoe kan je nou liefde tussen mensen verbieden? Dat is toch bizar in een wereld waar we elkaar allemaal de pan uit vechten? Ja oké en misschien wordt dit blog nu te soft; maar ik ben er trots op dat we in Amsterdam de gaypride hebben zodat we gewoon de liefde te vieren tussen mensen van het zelfde geslacht.

En des te fijner dat ik als heteromeisje daar gewoon lekker aan mee mag doen. Ik mag lekker op een boot staan, verkleden, dansen en…als ik wil mag ik ook nog zoenen met een man. Geen homo die daar boos over wordt. Want vergis je niet; de gaypride is ook een fantastische plek om leuke heteromannen te ontmoeten. Vriendin van mij heeft al vijf jaar verkering en waar heeft ze deze vriendelijke doerak ontmoet? Juist; op de gaypride.

Dus ik heb zin in morgen. Ik ga dansen, drinken en flirten op de liefde. Tussen man, vrouw, donker, blond en wat dan ook: happy gaypride! O en gaan jullie allemaal naar mij zwaaien? Sta op boot nummer 32: Proud to merry!

Wat: Gaypride
Waar: Op de grachten
Waarom: Om alle vormen en soorten van liefde te vieren
Website: amsterdamgaypride.nl

 

 

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top