OURGROUND
No Comments

INSTOCK: afhalen zonder schuldgevoel

  

Instock1 Instock2

Dat ik een luie kok ben dat wisten jullie al, maar ik heb nu echt iets fantastisch ontdekt: INSTOCK. En dan bedoel ik niet het pop-up restaurant bij het Westergasterrein, maar de to-go versie op de Ferdinand Bolstraat. Afhaal-eten zonder schuldgevoel: want het is gezond en cheap.

Voor degene die er nog niet van gehoord hebben: INSTOCK is een initiatief van de welbekende supermarktketen Albert Heijn. Zij creëren gerechten op basis van de ‘Oogst van de Dag’. Deze oogst bestaat uit de producten die ze dezelfde ochtend met een elektrisch food rescue busje hebben opgehaald bij Albert Heijn filialen. Voor de smetvrezers onder ons: dit zijn nooit producten die over de datum zijn, maar bijvoorbeeld groente en fruit met een schoonheidsfoutje of brood van een dag oud. Hiermee creëren de chefs elke dag andere originele gerechten.

Instock4 Instock3

Wat krijg je dan bijvoorbeeld? Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige en heb mogen genieten van: auberginecurry met sesamrijst, bloemkool en broccoli, lamsworstjes met salsa, gegrilde groenten en gepofte aardappelen, gevulde paprika met linzen, groenten en eier-rijst en een maaltijdsalade van roseval-aardappeltjes, spinazie en feta. De maaltijden zijn te verkrijgen in drie maten (S, M en L voor 5, 7 en 9 euro). Ik ben ondanks mijn meisjes-maagje toch een vrij grote eter, maar toch is een Small bakje genoeg.

Naast het gemak en de goede kwaliteit van de maaltijden staan er hele gezellige meisjes achter de balie om je te helpen. Daarbij mag je altijd gratis een stuk fruit (met mini schoonheidsfoutje) meenemen en staat de allerliefste mini bibliotheek van Amsterdam in deze vestiging: Neem gerust een boekje mee. Instock: ik ben fan!

 

Wat: afhaal eten zonder schuldgevoel bij Instock
Waar: Ferdinand Bolstraat 88
Waarom: zalig eten voor weinig doekoes
Website: instock.nl/

 

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top