OURGROUND
No Comments

Kijken, kijken en kopen!


Maak je huis leeg voor deze mooie meubels! Deze meubels vertellen verhalen uit de hele wereld. Industriële lampen uit Tsjechië, keramiek uit Catalunya of boerenmeubels uit Hongarije. Elk stuk is uniek en bijzonder en misschien wel dé aanvulling op jouw schitterende interieur.

Louise en Jet zijn de twee briljante meiden van HOUT en NIEUW met werkhanden waar zelfs bouwvakkers van zouden schrikken, al zeggen ze zelf. Na het succes van hun webwinkel, zijn ze nu ook te vinden in Amsterdam.

Door hun passie zijn ze allround handelaars, zo was ik begin dit jaar bij Hout en Nieuw waar ik hét perfecte TV meubel zag, jammerrr niet de juiste kleur voor mijn huis. Na een paar telefoontjes met Jet, belde ze mij: ”binnenkort gaan we weer naar de markt waar we dit meubel destijds hebben gevonden, we zullen dan kijken of we een meubel kunnen vinden die beter past bij wat je zoekt.” Hoe fantastisch is dat!

Net zo uniek als de meubels is O my bag! Erg cool, deze tassen van ecologisch gelooid leer zijn gemaakt door een fair trade organisatie in India en ook te koop bij HOUT en NIEUW.

Hop op je fiets naar Marnixstraat nr 196!

Wat: antieke meubelshop
Waar: Marnixstraat 196
Waarom: wie wil er nou niet een antiek meubel uit verweggiestan?!
Website: Houtennieuw.com

 

About the author:
Has 13 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top