OURGROUND
2 Comments

Killer summer body met killer cocktails?

Schermafbeelding 2016-03-27 om 16.29.37Buiten is het koud en guur. Met een dikke trui aan kan ik faken dat er een killer summer body onder m’n modische vachtje schuilt. Maar zoals mijn moeder vroeger al zei: een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. En de toekomst is in deze de naderende zomer. Dus we gaan minderen met al die desserts, koekjes en alcohol want deze zomer moet de crop top weer aan kunnen!

Wel wil ik dit jaar wat realistischer te werk gaan. Denken dat ik mijn levensstijl radicaal ga omgooien wordt hem niet. Ik vind het leven en alle sociale happenings gewoonweg te leuk en die gaan helaas gepaard met alcohol en taart. Vorig jaar hebben jullie kunnen lezen dat ik midden in de zomer twee maanden stopte met drinken. Dat had nogal wat voet in de aarde en je had het bijna social suicide kunnen noemen. Dit jaar doe ik het dus anders. Ik ga opzoek naar kleine aanpassingen in mijn leven om fitter en strakker de zomer in te gaan. Geen gehele onthouding maar wel full dedication gedurende de week en in het weekend (die overigens bij mij op donderdag begint) mag ik doen waar ik zin in heb. Wat dat precies inhoudt ga ik ervaren, de komende maanden ga ik opzoek naar wat werkt voor mij.

Na te hebben gedacht dat ik dit allemaal prima alleen zou kunnen heb ik toch weer de hulp van Personal Body Plan ingeschakeld. Personal Body Plan bestaat uit een persoonlijk en op maat gestemd plan aan de hand van de pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Experts geven voedingsadviezen en trainingsschema’s die je aan de hand van de mobiele app kan toepassen en uitvoeren. Ook krijg je een eigen online Personal Body Coach die je steunt en motiveert om jouw leven voorgoed te veranderen. Mocht je denken ik doe mee en drink met Milou een spa rood doordeweeks en in het weekend gooien we er wat wodka tegenaan, dan kan je tot woensdag 30 maart 23:59 opgeven!

Wat: Personal Body Plan
Waar: Overal! En dat is nu juist het chillen! Jouw persoonlijke coach in een app
Waarom: omdat ik zo graag een navelshirtje aan wil en een pens + navelshirtjes gaan niet goed samen
Website: personalbodyplan.com

Tagged with:
About the author:
Has 91 Articles

2 COMMENTS
  1. Stephanie

    Geweldig Milou! Ik begin ook 4 april en hou ook wel van wat wodka en wijntjes 🙂 challenge accepted!

    1. Milou

      Hi Stephanie! Wat leuk om te horen. Houd me op de hoogte over hoe het gaat 🙂

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top