OURGROUND
1 Comment

klefbekken en schuursponzen

Schuren alsof je een schuurspons bent, klefbekken alsof niemand staat te kijken en dansen alsof je een van dames van YabYum bent: het kan allemaal bij FISSA!

Tijdens deze hip hop avond in Chapter 21 gaat iedereen los alsof er no tomorrow is. Op de fijne deuntjes van Ultimate Chaos , Kris Kross en 2 life crew, dwaal je af naar de jaren ‘90. Deze keer niet in je Coolcat outfit afgestyled met Morgan, maar wel als modewijffies die eerder in New York dan in Amsterdam lijken te wonen.

De dampende kelder van de Supperclub blijkt de ideale plek om stoom af te blazen. Zo gezegd, zo gedaan! Met een fijn gezelschap boekte we een tafel en hebben we ons in mini jurkjes met sky high pumps gehezen. Gedurende de avond werd iemand getrakteerd op een lapdance, werd er getongd alsof we op de middelbare school zaten en gedanst op de banken met de lokale plant. Wie die lapdance gaf? Wie er heeft getongd? Daar laat ik me niet over uit! Maar een gouden tip voor als je naar FISSA gaat: vergeet niet dat De Fotomeisjes altijd op zoek zijn naar een prooi voor dat ideale shot!

Wat: FISSA
Waar: Chapter 21 (aka kelder van Supperclub)
Waarom: omdat iedereen zich wel eens moet afreageren
Website: facebook.com/FISSA

Foto’s © De fotomeisjes (m.u.v. shot met de buurman)

About the author:
Has 91 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top