OURGROUND
No Comments

Komm schon Alter – Dansen voor volwassenen

kommschonalterMet mijn 30 jaar ben ik zo goed als bejaard in the party-scene van Amsterdam. Ten miste, zo bleek tijdens mijn bezoek aan feestjes als Pleinvrees, GZG en Straf_Werk. Waar ik ooit als twintiger stond te dansen, sta ik tegenwoordig tussen de jonkies te hupsen. En dat is best zuur. Want ik bèn helemaal niet oud! Sterker nog, ik voel me over het algemeen een opgeladen Duracell-konijntje en ben nog lang niet van plan om over te stappen naar ouwe-lullenkroegen of nostalgiefeestjes, waar ik moet swingen op 80’s-klassiekers. Daarvoor is mijn liefde voor melodieuze techno, slepende deephouse en knisperende elektronica te groot. Ik wil graag samen met mijn leeftijdsgenoten genieten van deze fijne beats, maar dat lukt niet tussen de kotsende pubers, knauwende studenten en tongende tieners.

Gelukkig staat ‘Komm schon Alter’ weer voor de deur. Hèt dance initiatief voor mensen die last hebben van het ouderdomssyndroom tijdens het uitgaan. Onder het mom van ‘kinderen horen in de speeltuin en niet op de dansvloer’ vindt op vrijdag 27 februari alweer de zevende editie plaats in de Westerunie en Westerliefde. Dit feest, met als slogan “Nur für 24-Jährigen und älter”, heeft met haar uitverkochte edities het uitgaanslandschap in Amsterdam een wat volwassener gezicht gegeven. Want wie zich heeft verbaasd over het aantal kiddo’s in de club, kan hier zijn (of haar) dans-hart ophalen. 

Naast het concept is de line-up een sterk onderdeel van het feestgeheel. komm schon Alter probeert niet te pronken met grote namen, maar richt zich vooral op unieke DJ-combinaties en haalt (nog) onbekende topartiesten naar Amsterdam. Zo staan dit keer Solee en Miss Melera voor het eerst sámen achter de draaitafels en zal techno-legende Thomas Schumacher het podium bestijgen. Tevens maakt het Spaanse supertalent Aaryon zijn intrede in Amsterdam en zal ook de Duitse ANOUKA – mijn persoonlijke favoriet op het affiche – voor het eerst haar kunsten vertonen in onze hoofdstad.

 De bezoekers, ook wel Alters genaamd, worden op de avond zelf zoveel mogelijk verwend (denk aan: gratis kauwgom, wodkashotjes en vers fruit) met als doel een über gezellige avond te creëren, vol met muzikale verrassingen en zoveel mogelijk blije Alters. En daar ben ik er sowieso één van.

foto (4)Malu, ons Moppie van de week, is lifestyle journalist en werkt o.a. voor tijdschriften als Grazia, Margriet en Elegance. Daarnaast heeft ze haar eigen online magazine Benewed, is ze een blonde stoot en rijken haar benen tot aan haar oksels! 

Wat: komm schon Alter VII
Waar: Westerunie/Westerliefde
Wanneer: vrijdag 27 februari
Tijd: 23:00 – 05:00
Prijs: € 22,50 (servicekosten maar € 0,95)
Line-up: Solee B2B Miss Melera, ANOUKA, Kollektiv Ost, Aaryon, Thomas Schumacher, Hubert Kirchner LIVE.
Tickets: http://kommschonalter.de

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top