OURGROUND
No Comments

Kopstootbar is back!

kopstootbarMet dikke tranenogen hebben we een paar maanden geleden afscheid moeten nemen van de Kopstootbar op de Nieuwmarkt. Maar treur niet verder, de Kopstootbar is back! En hoe?

Nu niet meer op de Nieuwmarkt maar wel op de oude vertrouwde stek van café Cox om de hoek van het oude vertrouwde Leidseplein. Je kan hier altijd terecht voor een kopstootje, de toegang is gratis en er is gezelligheid voor iedereen. Voor de personen die nu heel argwanend denken dat je met keiharde koppijn de deur gaat verlaten, Neen. Althans, misschien heb je wel de volgende dag fikse koppijn, maar dat hoort er stiekem een beetje bij. Het is zo’n bar waar je héél even een borrel doet na werk en uiteindelijk met je collega’s op de bar staat te dansen. De Kopstootbar is namelijk geopend van woensdag tot en met zondag met elke avond Amsterdams finest DJ’s. Zo stonden op de openingsavond onze lieveling Alamaison, de beauty Emanuelle en zelfs Yung Internet achter de draaitafels. Hoe dat zo komt? Sunny Bakthiar, Maarten de Vries en Jamie van der Will draaien al jaren mee in Amsterdam en hun entourage zal dus regelmatig in de bar, achter de draaitafels en op de bar te vinden zijn.

kopstoot kopstootbar 2 kopstootbar 3Oh ja, voor de vrouwen (en een enkele man) die niet weten wat een kopstootje is…Verwacht een Jajem Jenever in combinatie met een biertje. Wat wil een mens nog meer. Sla er een achterover en houd de ander in het vuistje tijdens het dansen. Want dansen zul je op deze locatie! Ze zijn momenteel bezig met een hele fijne menukaart (we hoorden zelfs voorbij komen dat de vegan boys en ladies zeker niet vergeten worden, yes!), maar tot die tijd zijn wij in elk geval iets te vaak hier te vinden hier voor een drankje en een klein dansje. Zien we je snel?

 

Wat: Kopstootbar
Wanneer: Vanaf heden elke wo, do en zo open tot 01:00.
Vrijdag en zaterdag tot 03:00.
Waar: Kopstoot bar, Marnixstraat 429
Website: facebook.com/kopstootbar/home

Tagged with:
About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top