OURGROUND
No Comments

Kwijlen bij The Loft

Het liefst kijk ik bij mensen in huis voor wooninspiratie. Leuk al die woonbladen, maar een sfeer komt pas echt over als je in een huiskamer staat. Of stiekem naar binnen kan gluren bij de buren. Daarom was ik heel blij dat in onlangs meegenomen werd naar The Loft. Ook direct diep ongelukkig dat ik geen 300 m2 op de grachten kan betalen, maar enfin.

The Loft is een geweldig mooi appartement met een combinatie van interieurdesign en kunststukken. Een initiatief van interieur-en-bijzondere-ruimten-goeroes The Playing Circle. Het zit een beetje verborgen, op de Prinsengracht nummer 583 op de 5de verdieping. Er is geen grote etalage of een bord met ‘The Loft’ erop. Je moet dan ook, net alsof je op bezoek gaat, aanbellen. Eenmaal aangekomen op de 5de verdieping wordt je ontvangen door een groot opgezette zebra en warm welkom geheten door de supervriendelijke mensen die er werken. Bij binnenkomst van The Loft zelf begin ik zowaar bijna te kwijlen. Dat effect is dus niet alleen van toepassing bij eten, dat kan ook bij interieur gebeuren. Wat een geweldig mooie ruimte en wat een vreselijk mooie interieurstukken! Vooral het prachtige losstaande bad wil ik in mijn huis. Of die geweldige bruine bank. De stijl van The Loft is vintage en hip, met een hoog Hutspot gehalte. Niet per se erg verrassend, maar de locatie is dat zeker!

Interieur The Loft Amsterdam The Playing Circle OURGROUND

Over alle stukken en over de inrichting daarvan is zorgvuldig nagedacht. Iedere vierkante meter is ingenieus en stijlvol benut. Alles wat je in dit appartement kunt vinden is te koop. De prijzen zijn helaas perfect afgestemd op de locatie: de grachtengordel. Dus charter je sugardaddy en laat je inspireren. Zorg wel dat je snel bent, The Loft is nog te bezichtigen tot en met 15 augustus.

 

Wat: The Loft, een geweldige verzameling van design en kunst
Waar: Prinsengracht 583 – 5 hoog
Waarom: binnen sneaken in een geweldig appartement om interieur-inspiratie op te doen
Website: The Playing Circle en Facebook

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top