OURGROUND
No Comments

Lap de regels aan je laars!

Geen regels, geen afspraken, geen deadline en vooral geen geouwehoer van je baas! Het weekend van 5 en 6 oktober is het weekend van jou. Met vijf etages vol eten, kunst, performance, technologie en muziek zet KANTOR een uniek concept neer. Best wel verheugd ben ik dan ook dat de dames van Paardenkracht en PUP ons de luxe en vrijheid van tijd bieden. Want normaal kun je niet in één weekend een museum, balletvoorstelling en lezing bijwonen. Plus ook nog eens lekker eten en schuifelen op de dansvloer. Ik ben heel benieuwd hoe dit concept gaat zijn, dat is bij een nieuw evenement altijd weer even afwachten. Maar mijn enthousiasme is ieder geval gewekt!

Heb je nou geen tijd gehad om naar Unseen te gaan afgelopen weekend, wees dan niet getreurd. FOAM en PUP maken speciaal voor het weekend een expositie van fotografie en kunst, wat spectaculair schijnt te worden. Daarnaast kunnen we niet genoeg krijgen van optredens door nieuwe Amsterdamse talenten zoals de grappenmakers van de Kleine Komedie en de tutu’s van het Nationale ballet. Voor de culturele neuzen is er een tentoonstelling van het Stedelijk museum en films van Eye film instituut. Zo komt alles aan bod.

De kantine wordt omgebouwd in Brooklyn- en Williamsburg stijl. Waar foodies hun geluk op kunnen om ondertussen te luisteren naar de jonge maestro’s van muziek. Alles wat er op de verdiepingen gebeurt belooft interessant te worden. Check daarom de website om het programma te bekijken. Ik zou bijvoorbeeld op zaterdag niet de NK Poetry Slam, ballonenkunst van Micha de Haan of het interview met Hanna Bervoets willen missen. De utlieme zondag highlight is de bluesbar, maar op beide avonden kun je tot elf uur ’s avonds op het dak van Amsterdam knallen met een (inter)nationale line up.

I rest my case en zeg koop snel je ticket voor KANTOR!

Wat: vijf etages om uit je dak te gaan
Waar: Bright Offices, Amsterdam Sloterdijk
Waarom: de luxe en vrijheid van genoeg tijd in het weekend voor alles wat je wilt doen
Website: kantorweekend.com

About the author:
Has 13 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top