OURGROUND
4 Comments

Lingerie Vrijdag – voor wie durft

10834960_874325339286504_8587406608880813437_oDe boys van HempjeHempje, Club Godverdomme, de Zon en de Speedoman hebben weer eens iets nieuws bedacht: Lingerie Vrijdag. Een briljant concept om zoveel mogelijk vrouwen uit de kleren te krijgen lijkt mij zo. Dit keer geen bakkie, maar een half naakte Skypesessie met de hengsten achter deze fuiven: Tom en Jonathan.

Lingerie Vrijdag. Zeg eens eerlijk: is er een dieper achtergrondverhaal dan simpelweg het uit de kleren willen krijgen van Amsterdamse dames?
Dat is er zeker! Kijk zoals je ziet hebben wij hier een heel leuk kantoor met een DJ meubel, een gitaar en een systeemplafond (Tom laat via de computer het kantoor zien). Elke vrijdag zitten we hier in ons ondergoed. Werkafspraken worden ook verzocht om hun kleding uit te trekken. Zo nu en dan loopt dit uit op een vrijdagmiddagborrel in lingerie. Het werd tijd daarmee naar buiten te gaan.

Maar eh, loopt dat niet uit op Wasteland praktijken?
Ja, dat loopt niet uit op Wasteland-praktijken. Het idee is niet seks, maar humor. Je hebt een week hard gewerkt, dan kom je naar de Doka en trek je lekker je kleding uit. Of je nou dik of dun bent, glad of behaard, maakt geen reet uit. Het gaat niet om jarretels of geile pakjes, maar om de grap. Mensen mogen er alles van maken wat ze willen, geheel volgens eigen interpretatie. Ook zichtbaar schaamhaar of okselhaar: het mag gewoon.

10956991_10153115149769740_1771991233_oHet is momenteel 0 graden buiten, hoe kunnen mensen in lingerie aankomen op de Wibautstraat? In potloodventerjas?
Nee dat is niet nodig, er zijn gewoon kluisjes aanwezig in de Doka. Je hoeft ook niet in lingerie langs de hotelgasten ofzo. De verwarming wordt extra hoog gezet dus je zult het niet koud hebben.

 En hoe zit dat met de partypics?
No worries, er komt geen fotograaf. Of althans, onze vaste partyfotograaf komt hopelijk wel, maar zonder zijn verrekijker. Verder komen er maar 100 man, uiteraard heel veel bekenden van ons; alles behalve selfie-publiek.

 Wat ga je zelf aantrekken? De Speedo? Of is die alweer helemaal uit de mode?
Correctie: de Speedo is geen lingerie, dat is badkleding. Ik ben er eigenlijk nog niet helemaal uit. Iedere dag draag ik een zwarte boxer, die heerlijke 10packs van de H&M. Misschien trek ik die wel gewoon aan. Eentje zonder gaten dan… 

Hoe streng is het deurbeleid? Stel ik vergeet mijn benen te scheren, mag ik dan echt niet met een legging aan naar binnen?
Niemand wordt geweigerd op uiterlijk, alleen op attitude. Je loopt eerder voor lul als je die legging wel aanhoudt.

LingerieVrijdagOkay, nog een keer de 30 seconden pitch waarom je vrijdag niet mag missen?
Allereerst: niemand moet per se naar dit feest. Het is een feest voor mensen die het leuk vinden om een keer iets nieuws te doen; iets waar je achteraf een hele grote grijns van op je gezicht krijgt. Hopelijk trekken we een hele leuke mix van mensen die ballen hebben… Haha! 
Lingerie Vrijdag is iets wat nog nooit gebeurd is in Amsterdam. Hoe hilarisch is het om met 50 man en 50 vrouw bier te drinken op vrijdagavond? Kom uit de comfortzone! Volgende week kan je weer naar het doorsnee saaie Amsterdamse nachtleven. Wat de muziek betreft: Die zal lekker warm zijn. Met oude soul en disco plaatjes van Dj Anne-Pilar & Edgar Ramirez. Gematigd daggeren is dus toegestaan.

Bedankt voor deze info, heren! Tot vrijdag?

Wat: bier drinken in lingerie op Vrijdag (20.00-00.00)
Waar: Doka, Wibautstraat 150, Oost
Waarom: een borrel om nooit te vergeten
Website: Facebook event

 

 

About the author:
Has 114 Articles

4 COMMENTS
  1. Charlotte

    hahaah, jolien! Ga je hier echt naartoe?!

    1. Jolien

      Dat weet ik nog niet zeker, Charlie!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top