OURGROUND
No Comments

Lunch voor de gelukkige werknemer

Het is 13.00 uur, military time. Dit betekent voor vele werkenden onder ons: hop, chop in de rij voor het lunchbuffet op kantoor. Elke dag hetzelfde liedje: droog witbrood, een klef saucijsje en slappe slaai. Daarna vaak ook nog corvee. Stop de horror nu!

Wij als gezonde Hollanders willen namelijk voedzaam maar bovendien eerlijk voedsel tot ons nemen. Ook tijdens lunchtijd en het liefst ook geregeld door onze baas. Een te hoog eisenpakket denk je? Neuhhh. Er zijn namelijk een aantal vrolijke lui die dit (luxe)probleem met gemak tackelen. Meet: Happy Workers!

Deze start-up verzorgt lekkere bammen voor drukke personen. Met lekker bedoel ik brood van Hartog met daarop lokaal en biologisch beleg om van de smullen! Salades zijn ook opgenomen in het assortiment. Al dit lekkers kan bezorgd of afgehaald worden op Schiphol en op Singel #540. Bijzonder aan Happy Workers is naast dat zij werknemers voeden voor een zeeeeer schappelijk prijsje, ze mensen met een sociale beperking inzetten bij de bereiding en verkoop van de producten. Daar worden wij nou blij van...

Wat: Happy Workers
Waar: Broodkramen bij Schiphol & Singel 540 + bezorgservice
Waarom: voedzaam, vrolijk & sociaal.
Website: happyworkers.nl

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top