OURGROUND
No Comments

Mannen ik ben gek op jullie

kelLaat ik maar meteen met de deur in huis vallen: mannen, ik ben gek op jullie.
Al van kleins af aan ga ik graag met gasten om: jullie zijn gezellig, gek, lekker grof (met een beetje mazzel) en altijd in voor een dolletje. De meiden in mijn vroegere omgeving liepen vooral zingend gearmd over straat maar maakten elkaar achter elkaars rug om zwart. Ik zat met jullie (de mannen) in een boom inclusief petje op mijn hoofd en gloss op mijn lippen – toen al een vat vol tegenstrijdigheden. We schoten besjes met onze blaaspijp, speelden blikkietrap en leerden elkaar het alfabet boeren. Althans: dat laatste heb ik na een masterclass van de broer van een vriendin dan weer aan veel van jullie geleerd.
Inmiddels ben ik behoorlijk veranderd, maar eigenlijk ook hetzelfde gebleven. Op een verjaardag ben ik het vrouwengekeuvel onder het ‘genot’ van een zoet wit wijntje (horror! Dit mag niet eens wijn genoemd worden!) al snel zat en sta ik binnen een kwartier tussen de mannen in de keuken baco’s naar binnen te gieten. En dat is denk ik een beetje waar de pump wringt: veel vrouwen trekken dat namelijk niet. En ik trek vrouwen die dat niet trekken niet. Daarom sta ik ook bij de mannen. Natuurlijk, jullie mannen zijn bot, kortaf, ‘vergeten’ vaak dat vrouwen (of mensen überhaupt) gevoel hebben, kunnen niet met tijd omgaan (‘ik ben over 5 minuten klaar’ bij vrouwen is hetzelfde als ‘ik ben over 5 minuten thuis’ bij mannen, klopt nooit), kunnen het woord ‘romantisch’ nog steeds niet vinden in het woordenboek, ruiken niet zo lekker meer na 20 biertjes en kunnen nogal eens onnodig opgefokt raken.
Maar mannen, wat ben ik toch gek op jullie. Jullie zijn recht voor z’n raap, maken je niet druk, analyseren situaties niet kapot en kunnen overal een feestje van maken. Ik vind jullie ‘vrouwelijke’ kant ook erg leuk: net zo lang klooien tot je haar écht goed zit, een paar keer omkleden omdat dat shirt toch niet bij die broek past, urenlang met vrienden ouwehoeren over van alles en nog wat (en maar beweren dat vrouwen zoveel lullen), eigenlijk heel lekker kunnen koken en zorgzaam zijn. Ja mannen, jullie zijn zo slecht nog niet. En vrouwen die anders beweren kunnen wat krijgen. Ik heb trouwens een leuke ontdekking gedaan: ik ben gek op vrouwen die ook gek zijn op mannen. Het wordt alleen wel steeds drukker bij die baco’s in de keuken.

 

kel3Wat: Mannen
Waar: op aarde
Waarom: omdat Kel gek op ze is
Website: mega random video

Kel, ons moppie van deze week, houdt naast van mannen ook erg van lekker eten. Volg haar (eet) avonturen op: goodfoodlove.com Of ga naar haar website om meer plaatjes te bekijken van dit lekkere blonde wijf! Kunnen wij ook heel goed begrijpen…

Tagged with:
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top