OURGROUND
No Comments

Mannen met smaak gaan naar…

…het nieuwste adres waar mannen altijd perfect gekleed de deur uitwandelen. Heb jij deze exemplaren ook al gespot? Nee? Ga dan maar eens poolshoogte nemen bij het fijne concept van het Nederlandse mode label Pauw: de Luxury Denim Store aan de van Baerlestraat.

Want een urban conceptstore voor mannen met klasse, die was er nog niet en daarmee vervult Pauw een leegte. Het voor vrouwen zeer herkenbare merk stond voorheen vooral bekend om zijn lange rokken en truttige bloesjes. Dit beeld kan echter met de opening van deze store uit je geheugen gewist worden.

De winkel is al een aantal maanden open maar op donderdag 5 september, tijdens de tweede editie van Vogue’s Fashion Night Out, wordt de Luxury Denim Store officieel en feestelijk geopend. De met zorg uitgekozen merken zijn vanaf deze dag allemaal verkrijgbaar en dat zijn zeker niet de minsten. Denk bijvoorbeeld aan fijn cashmere van Flouzen, patta’s van het nieuwe Amsterdamse merk Filling Pieces en jacks van Woolrich en Aspesi. Ook zijn er gave items als fixie’s, schrijfwaar van Traveler’s Notebook en zonnebrillen van Bob Sdrunk te koop.

Vandaag is dus de dag. Live DJ’s, er worden sneakers van Filling Pieces verloot en natuurlijk zijn er  natjes en droogjes. Dus mannen: ga ervoor. Dit is je kans. Wij zijn er ook. Tot zo!

Wat: Pauw Luxury Denim Store
Waar: van Bearlestraat 66
Waarom: omdat een echt leuke conceptstore voor mannen nog niet bestond
Website: pauwmannen.com / facebook.com/PAUWluxurydenim

 

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top