OURGROUND
1 Comment

“Mannen, STOP met ‘finger-banging.’ Oftewel vinger-neuken!”

fingerbanging

Ik zit aan de bar met een vriendin. Vol enthousiasme vraagt zij hoe de seks was met mijn laatste verovering. Ik kijk een beetje moeilijk en stamel: “Hij heeft mij gevingerneukt’. “Wat?”. Ik: “Ja, hij heeft mij soort van met zijn vinger geneukt.“ Dit klinkt dus net zo lelijk als dat het voelt. Pijnlijker zelfs.

Op mijn veertiende werd ik voor het eerst gevingerd. Althans de lieve schat deed een poging. Volgens mij had ik hem daarvoor met mijn mond en tong uitgebreid verwend daar beneden. Maar door het aantal tequilla shotjes tijdens het drankspelletje, weet ik daar nog weinig van. De tweede fase herinner ik mij echter als de dag van gisteren.

Ik had die avond een zwarte kanten string van mijn moeder aangetrokken dus toen hij mijn Replay spijkerrokje uittrok tijdens een verhitte zoensessie op het bed van zijn ouders; stond ik er wel voor open. Ik was ook wel nieuwsgierig hoe het zou voelen om gevingerd te worden. Dit viel dus vies tegen. Het voelde alsof hij een tak door m’n vagijn ramde. Ik wist niet hoe snel ik zijn hand uit mijn moedersstring kon trekken. Na deze (traumatische) eerste ervaring heb ik drie jaar lang mijn benen bij elkaar gehouden. Tot deze met succes weer werd geopend.

Seks was tot nu toe altijd een feestje. Tot het afgelopen jaar. Waarin ik niet 1x, 2x, maar echt meerdere malen ben gevingerneukt. Een casual vrijpartij draaide verschillende keren uit op een partijtje finger-banging. Dit klinkt geiler dan het is.

Er zijn niet heel veel vrouwen die hun hoogtepunt kunnen bereiken tijdens de penetratie. Ik wel. Vooral bovenop. Maar goed. Heel veel vrouwen lukt dit niet. Bij hun draait het allemaal om de heilige parel, de clitoris of liefkozend de klit genoemd. Deze kun je zachtjes stimuleren met je vinger of met je tong (gratis tip guys!).

Dus als we er even bij stil staan dat weinig chicks kunnen klaarkomen van een zachte, kloppende, boomslang. Hoezo denk je dat wij in hemelsnaam meer genieten van een harde, kleine vinger met een kartelige nagel. Die keihard heen en weer pompt.

“Weet je dan verdomme niet waar die fucking klit zit?” Google bestaat er niet voor niets. Niemand vindt het lekker om met een dunne vinger geneukt te worden. Het is alsof je met je vinger door een lege pot Nutella gaat. Mocht je ex dit wel lekker vinden. Geloof mij. Dit loog zij. Ik heb eerlijk gezegd ook nog nooit geklaagd. Maar zeker geen genot geveinsd. Of misschien wel een beetje. Ik ben ook meestal lam in dit soort situaties. Vandaar deze noodkreet.

Maar is dit een nieuwe trend in Amsterdam? Misschien moet ik dan vaker mezelf vinger-neuken met een vork. Misschien wen ik dan een beetje aan het gevoel.

Tagged with: , ,
About the author:
Has 132 Articles

1 COMMENT
  1. Flirly

    o dus dat is het, ik snapte het al niet, echt een trend ja.
    fcking grappig artikel tnxx!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top