OURGROUND
No Comments

Maxima’s favorites

Schermafbeelding 2016-04-20 om 23.22.12

Koningin Maxima. Zelfs de grootste republikein houdt van haar. Het is onvoorstelbaar dat wij, nuchtere Nederlanders, zo in katzwijm vallen door deze vrouw. Zonder haar was het Nederlandse koningshuis ten dode opgeschreven. Met haar stralende lach, stijlvolle kleding en charmante Argentijnse accent doet ze veel. Ik denk dat als ik lesbisch was geweest dat ik dan verliefd op Maxima zou zijn.

Zie hier een overzicht van zaken waarvan men zegt dat Hare koninklijke hoogheid er ooit geweest is. Of het waar is? Tja, niemand kan (of mag) iets bevestigen en je weet het nooit helemaal zeker. Mocht je haar een keer toevallig tegen het koninklijke lijf lopen, blijf alsjeblieft cool. Ga niet als een hysterische fan gillen, om een handtekening vragen of met je selfiestick voor haar neus staan. Ze is en blijft ook maar een mens (maar wel de tofste, gaafste en mooiste koningin die je maar kunt wensen).


Hotel W:
Je bent niet de enige die Nederlands’ eerste infinty pool wilde checken. En laten we wel wezen; als jouw buurman een zwembad op zijn dakterras plaatst ga je natuurlijk ook even de boel inspecteren. Maxima is hier gespot voor lunch, maar W zit natuurlijk naast het paleis op de Dam, dus ideaal voor haar als ze een keer flink los wil gaan.

Zuidermarkt: Er wonen natuurlijk wat familieleden in Zuid, dus Maxima schijnt wel eens op die fijne zaterdagmarkt gesignaleerd te zijn. Misschien om een worst te halen van Brandt & Levie voor haar man, wat cocosballs voor de kids en voor zichzelf een lekkere fles wijn?

Gewoon meer: Een schattig traiteurtje op de Laraissestraat, waar ze buiten het verrukkelijke eten ook veel leuke cadeautjes verkopen. Maxima schijnt hier regelmatig te komen. Voor wat eten, cadeautjes en achter in de zaak is een tafel verstopt waar ze wel eens luncht met vriendinnen.

Wie: Koningin Maxima
Waar: Overal in het wild

Website: koninklijkhuis.nl (tip: 17 mei is Maxima jarig. Stuur haar een kaartje en je krijgt een bedankje terug!)

 

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top