OURGROUND
No Comments

Meet this cool chick: ALIX

K92A0720xF K92A0699xxF K92A0669xF K92A0440xxF

 

Af en toe denk ik dat ik nog steeds in de ballenbak leef. In mijn hoofd is er eigenlijk niets veranderd en voel ik me forever 16. Qua gespreksonderwerpen heeft de tijd in die tien jaar stil gestaan: jongens, achterklap, dromen en avonturen. Maar op een enkeling daargelaten heeft niemand het meer over tentamens, scripties en SO’s (thank GOD), maar wel over morning-meetings, promoties en 5-jaren-plannen. Hmmm. Niet echt juicy. Maar sóms, heel soms is iemand het geijkte pad ontstegen, en is bezig met het opbouwen van een imperium of coolness. Ik ken dus zo iemand en ik kan het niet laten dit met jullie te delen.

Meet ALIX.

Het geesteskindje van twee hele toffe mensen die ik dus ken uit de tijd van de ballenbak. ALIX is een label die de IT-girl vertegenwoordigd. Ze is zo’n meid die koppen laat draaien op een extreem hip terras in Parijs. Die altijd quasi nonchalant doch semi-sjiek door het leven gaat. Maar dan wel met een mini-flesje wodka in haar clutch. Zo eentje.

K92A0793xF

En daar kunnen wij op de redactie ons wel in vinden. We willen alles. De leren jackies, de stoeipoezenpakjes en de signature sweaters. Je merkt dat de collectie is bedacht door jonge mensen die verstand van zaken hebben. En die zelf gewoon erg cool zijn. ALIX, wil je onze nieuwe bff zijn?

Wat: our new girl crush ALIX
Waar: in meer dan 70 winkels in NL
Waarom: everybody wants to hang out with the cool kids!
Website: check de mooie website én fotografie hier 

 

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top