OURGROUND
No Comments

Museumnacht 2015

Precies een jaar geleden werd OURGROUND gevraagd de afterparty van Museumnacht 2014 te hosten in Club NYX. Geinig, dachten we. Niemand had gedacht dat we een jaar later nog steeds volop aan het spinnen waren. Het OURGROUND Dj-team, bestaande uit de lekkerste moppies: Linke Lou, Joli Jolien, Darling en Valentine de Machine, zijn nog steeds te BOEKEN. In deze samenstelling of een gedeelte hiervan.

Museumnacht 2015 trekt mijn persoonlijke aandacht helemaal niet meer. Ik vind het een leuk initiatief, ben er ook echt een aantal keer geweest, maar ’s nachts krijg ik toch meer de neiging tot veel bier drinken en mijn stem verheffen. En dit gaat gewoon tenenkrommend samen met een bezoekje aan het Anne Frank Huis. Vorig jaar was ik naar Artis, dat leek me een te gekke combinatie. Verder dan het auditorium mochten we niet komen…

museumnacht_2015

Een kleine greep uit de selectie van onze OURGROUND moppies:

Hanneke:

Hortus-Botanicus Ga naar musea waar je normaal nooit heen zou gaan. Zo werd ik ooit enorm verrast door de Hortus Botanicus in het donker. Supergaaf en voordeel als je naar kleine musea gaat: je hebt niet last van belachelijke lange wachtrijen (zoals bij het Rijks). En als je toch in de buurt bent van de Hortus; de Synagoge op het Waterlooplein heeft ook iets magisch in het donker.

Jolien:

jolien_jarig Jolien is jarig… Piepjong blijft ze! Dat gaat daarom lekker vieren. Met bier, bitterballen in een bruin café. Als ze dan nog zin heeft hopt ze nog even de Hermitage in.

Milou:

nerds  Geen feest voor Milou dit jaar. Ze doet dan mee aan een de hackthon FuseHack. Dus zit tussen de zwetende IT’ers en programmeurs de boel te entertainen!

Tamara:

tamara Tamara hoorde van een kunstzinnig vriendinnetje dat Tropenmuseum vorig jaar heel cool was! Ze zou dit jaar daarheen gaan als ze kon.  Maar ze kan dus niet. Thema dit jaar is hippies.

Sophie:

vgm_2015  Sophie heeft de tentoonstelling van Munch in het Van Gogh Museum al sinds de opening op haar lijstje staan. Beiden heren waren niet helemaal 100% maar daar komen mooie dingen uit. Je kunt geheel in thema allemaal toffe dingen doen. Mocht het niet-te-doen-druk zijn dan wijkt ze nog even uit naar de Willet Holthuysen, de Hortus of het vernieuwde Tropenmuseum!

Darla:

darla Laatst heeft Darla in het Rijks modelgetekend en dat was echt top. Helemaal in haar element. Herhaling tijdens museumnacht, dan kun je in het Rijks namelijk schilderen met licht. Een mini workshop waarbij je aan de slag gaat met een pixelstick (een strook van 200 LED’s).
Een Rembrandt, maar dan uit de 21ste eeuw.

Valentine:

unicorn Valentine gaat naar Rijksmuseum / Radio Noet Noet. Een kwartet van maankinderen. Hun huid zo blank als verse soft­ijsjes, maar hun zielen zo donker als een nacht in de Afrikaanse woestijn. Dit staat in de beschrijving. Zegt genoeg toch? Ze is een keer echt goed uit haar plaat gegaan op hun tunes op een festival. Dus dit is de shit denk Val.

Check hier alle info over Museumnacht!

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top