OURGROUND
No Comments

Naar Kantor in het weekend

Say What?! In het weekend naar kantoor? Nee, het is Kantor. Dat is ongeveer het tegenovergestelde van een saai corporate kantoor, zoals we deze kennen. Het beeld dat je van een kantoor hebt, wordt door de organisatie van Kantor (Paardenkracht en Pup) in een compleet ander daglicht gezet. In een leegstaand (jawel) kantoorgebouw, in the middle of andere grijs gekleurde nietszeggende flatgebouwen aan de rand van het Amsterdamse, organiseren zij een super nice festijn waarbij het in elke ruimte weer een verrassing is wat je daar tegen zult komen.  Drie dagen gevuld met films, exposities, eten, muziek, techniek, installaties, knappe koppen, mooie bloemen, optredens, theater, lezingen, kunstkamers en dik feest als de zon onder gaat.

Vorig jaar was het debuut, daar was ik bij en ik vond het fantastisch. Vernieuwend, verrassend, goed geregeld, maar niet te georganiseerd. Je kunt kiezen uit het gevarieerde programma waar je zin in hebt en stiekem ook nog op avontuur kunt gaan op verdiepingen waar je eigenlijk niet mag komen. Ik hou er wel van om een beetje buiten de lijntjes te kunnen kleuren en om een eigen draai aan mijn dag te geven. Het begon met een culturele trip, langs kunstenaarskamers, de Photobooth van Paardenkracht en verschillende expo’s. Na een uur of twee vonden mijn vriendin en ik een hele rits met muntjes op de grond, we hebben het ervan genomen en bestelde aan de lopende band cocktails en dubbele wodka’s. Zelfs wanneer de brandweer de liften af en toe tot verboden gebied verklaarde vonden we het helemaal niet erg om op en neer te rennen tot de negende verdieping om minstens twee sigaretten per uur te roken. We hadden de tijd van ons leven.

Amsterdammers, begeef je dit weekend naar Amsterdam Westpoort en zet de boel op stelten. Niet één, niet twee, maar drie dagen lang! 

Make room, I gotta dance @ KANTOR! from KANTOR on Vimeo.

Wat: Kantor
Waar: ‘De Sloot Office’ – Amsterdam Westpoort
Waarom: omdat je je fantasie een beetje de kost wilt geven
Websitekantorweekend.com/tickets/

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top