OURGROUND
No Comments

Neon Colored Sounds

miamiIk was in Miami vorige maand en ik was blij verrast door de opkomende districts op het vasteland. Miami is ineens veel meer dan alleen South Beach. Met het Monocle Miami boek in de hand kwamen mijn vader, zusje en ik op de ene na de andere kleurrijke, neonverlichte, multi-culturele street-art plek met cafeetje. Hoogtepunt was de binnenplaats in het Wynwood Walls district waar de Margarita’s $3 waren en urenlang alleen maar Tribe Called Quest werd gedraaid terwijl de avond viel (als eerbetoon aan de onlangs overleden Phyfe Dawg). Iedereen nog kalm en de hoofden meedeinend op de muziek.


In Miami heeft iedereen de muziek altijd iets te hard staan, dus het komt erop neer dat je vanuit je strandbedje regelmatig 3 verschillende nummers tegelijk luistert. En als je vervolgens terug loopt naar het hotel hoor je keihard Rick Ross uit de langsrijdende auto’s, schreeuwt Flo Rida je tegemoet vanuit de winkels en zingt Death Cab for Cutie je toe vanaf de rooftop bar. Het went verrassend snel.
Ik heb een  lijst samengesteld die ik met terugwerkende kracht zou willen luisteren bij een wandeling door Downtown Miami of op de boardwalk van South Beach. De muziek begint rustig en relaxed, maar uiteindelijk is het luid en overdreven. Net als Miami.


tomas elemansTomas Elemans luistert oneindig veel muziek. Hij werkt bij PVH Europe voor Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Bij zijn vrienden staat hij erom bekend nummers door te sturen waarvan de – vaak sentimentele – lyrics relateren aan het leven op dat moment. Hij houdt ervan zijn smaak te delen, thuis, op feestjes en nu dus ook online.

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top