OURGROUND
No Comments

New in town: A L’Elephant du Congo, FISSA FISSA FISSA

og elephant

Vrijdagavond in ons Mokum. Fissa. Wat anders. Meer dan een jaar lang was de kelder van Chapter21, het schoolplein van het Amsterdamse nachtleven waar je moest zijn. Onze Milou schreef eerder over deze avond; schuren en tongen op gezellige nummers. Helaas is er met het closing weekend afgelopen week, een nieuw tijdperk aangebroken.

Niemand anders dan de zondagskinderen Shilair & Annemarie zitten nu samen met Casper Reinders in de oude Ludwig. Ik heb het altijd al een prachtige tent gevonden, en snap eigenlijk niet zo goed waarom het nog geen daverend succes is. Maar samen met deze dames, lijkt er voor de jungle van de A’damse L’enfants terribles, een nieuwe locatie te zijn geboren in A L’ Elephant du Congo. Op vrijdagvond gaat je fissa nu verder onder de naam Ludeak. Samen met Larazza. De vaste vrijdagavond van de Ludwig.

og congo 2
A L’Elephant du Congo is te vinden naast resto-bar ‘Snappers’, vorig jaar genomineerd als “Beste cocktailbar”, in de Reguliers. Ideale combinatie voor een avond boevenpad, als je het mij vraagt. Maar ja wie ben ik.? De Reguliers lijkt met A L’Elephant du Congo weer het zoveelste succesnummer in huis te hebben. Naast drinken en eten kan er nu dus ook gedanst worden.

Het interieur lijkt met haar lage plafond, grote glanzende bar en rode suède stoelen met franjes nog het meest op de setting van ‘Moulin Rouge’. Achter de prachtige draaitafels stonden dit weekeinde niemand minder dan ‘Laurel & Hardy en de Manager.’ Bekend van ‘Jimmy Who’, ‘Happy Feelings’, ‘Super Social’ en hun uitverkochte avond in club Nyx. Deze mannen zijn dus geen onbekenden van de Reguliers. Ook verzorgden zij al eerder hitjes bij de populaire ‘Johnny Raw’ avonden. Kortom: je kan niet meer om ze heen. Waar wacht je nog op?

og lhm

Wat: Ludeak
Waar: A L’Elephant du Congo
Waarom: Fissa
Website: http://elephantducongo.com

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top