OURGROUND
No Comments

Nieuw in Amsterdam

Met de herfst in aantocht kunnen de terrassen opgedoekt worden en duiken we lekker naar binnen. Van koffieleuten met de girls tot aan romantische hang-outs voor mooie avonden. Er is weer genoeg geopend om te ontdekken en om van te genieten.

NinourWester wijnfabriekhangar

 


Mr Porter
Voor de cosmopolitieten en jetsetters onder ons; Mr. Porter. Gevestigd in het prachtige W-Hotel in de Spuistraat (als je dat nog niet wist). Je kunt hier voor doorsnee gerechten gaan; Steak, kreeft, gamba’s en meer. Kan niet mis gaan dus. Trek wel je hippe merktas uit de kast want anders val je uit de toon.

Ninour
Dit is weer een lekkere meisje-meisje spot in de Pijp. Daarmee doel ik op een shop, waar je heerlijke ‘wil-ik-hebben’ dingen kunt scoren. En een menukaart die vega en mega verantwoord is. Oh ja, het interieur is roze, me like!  

Wester Wijnfabriek
Het Westerpark verrijkt zich met de Wester Wijnfabriek. In deze kleine oase is een groot aanbod aan wijnen. Een snelle blik op de kaart leert mij dat een aantal van mijn favorieten koud staan. Bij mooi weer kun je een fles wijn tappen om in het park te hangen, bonuspunten voor dit idee!

Wilde Westen
In Bos en Lommer is MOMA&CO geopend. Een mega pand waar expositie en presentatieruimtes, pop-up initiatieven en flexwerkplekken te vinden zijn. In de kelder kun je lekker kanen bij Wilde Westen. Lunch, koffie en niet te ingewikkelde happen ‘s avonds. De moeite waar voor alle westsiders dus.

Venus & Adonis
In de Jordaan heeft Venus & Adonis haar deuren geopend. Hier kun je als carnivoor en surf&turf liefhebber je hart ophalen. Een super uitgebreide kaart met lekkere stukken vlees. Vegetariërs kunnen beter thuis blijven, er is (vooralsnog) geen groenvoer op de kaart te vinden. 

Rum Barrel
Die Javastraat houdt ook niet op. Er komt een nieuw pareltje waar, zoals de naam al verraadt, Rum onze keeltjes zal smeren. In alle soorten en varianten en in Caribische sferen, om de zomer nog even vast te houden. In de gaten houden die boel.

Hangar
Binnenkort opent Tim Immers zijn tweede zaak. Zijn eerste, Bar Moustache, is al jaren een favoriet van mij. Overigens is het net helemaal gerestyled dus weer een bezoekje waard. In Noord opent Hangar. Wij zijn benieuwd!

Wilde westenVenus en AdonisRum barrel

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top