OURGROUND
No Comments

Opening COCO-MAT expo door Roxanne Dekker

FLyer Rox & Coco-Mat copyMeet alleskunner Roxanne Dekker. Beroepskunstenares, illustrator en knutselmadame bij The Kidspiration Club, die zich ’s nachts ontpopt tot onderdeel van de dj-formatie Pony Peaches en er ook nog eens altijd uitziet om door een ringetje te halen.

Misschien ken je haar van haar laatste passie: het ‘My Favourites’ project, waarbij Rox zichzelf veelvuldig uitdaagt om muziek te schilderen. Geen gedenken, maar het abstract uitbeelden van haar gevoelens met aquarel, terwijl ze luistert naar haar eigen favorieten of aangevraagde liedjes. Onder meer ‘John Lennon – Working Class Hero’, ‘Lana Del Rey – This is what makes us girls’ en ‘Elvis Costello – She’ passeerden al de revue en maakten hun weg naar haar kleurrijke doek.

Recentelijk ging Roxanne een samenwerking aan met het mooie lifestylemerk COCO-MAT en in het teken hiervan ontstond de expo ‘My Natural Favourites’. Een serie werken, geïnspireerd op de natuur en muziek, en aanstaande zondag is de primeur. De hele middag kun je terecht in de COCO-MAT conceptstore aan de Overtoom voor een ‘Greek-style’ openingsfeestje, waar Roxanne niet alleen LIVE organic katoenen bedlinnen gaat beschilderen, maar ook gecustomizede sloffen, olijfolieflessen en katoenen tasjes te verkrijgen zijn. Een ideaal uitstapje als je nog een perfect verjaardagcadeau nodig hebt, of je stulpje wilt optuigen met een meesterwerk van de getalenteerde miss Dekker. Eten, wijntjes en speciale discounts uiteraard inbegrepen.

Kater? Geen excuus. De heerlijke bedden in de winkel geven een legitieme reden om een vluchtige powernap te doen.

Wat:                     party opening expo Roxanne Dekker x COCO-MAT
Wanneer:           zondag 1 maart 2015
Hoe laat:             14.00 – 17.00 uur
Locatie:               COCO-MAT winkel, Overtoom 89 Amsterdam

About the author:
Has 37 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top