OURGROUND
No Comments

Opgepast: Spuitpoep Paultje zit op Tinder

Ik (Paul) heb een gezellig avondje met mijn vriendinnen M, L en W. Er liggen vier telefoons op tafel en elke telefoon trilt om de paar minuten. Behalve de telefoon van vriendin M: die trilt om de paar seconden.
‘Wie zit jou toch de hele tijd te appen?’
‘Of eigenlijk,is er überhaupt iemand die jou niet zit te appen? Uiteindelijk vertelt M: ‘Als je het zo graag wilt weten, ik heb door jullie ook Tinder op mijn telefoon gezet en ik ben nu al drie dagen met ene Jeroen aan het appen.’
‘Oh wat grappig’ zegt vriendin W’ ik app ook met een Jeroen.’
‘Het lijkt me sterk dat we met dezelfde Jeroen zitten te appen…’

Ik weet nog goed dat ik Tinder voor de allereerste keer gebruikte. Vol goede moed opende ik het en de allereerste die in beeld verscheen was mijn beste vriendje. Redelijk traumatisch. Al moet ik zeggen dat sommige foto’s die voorbij komen van vreemden me echt nachtmerries bezorgen. Ik heb dan ook spierpijn van op het kruisje tikken.
Vriendin L zegt: ‘Ik ben dol op dat kruisje maar ik ben nog gekker op dat hartje. Ik deel mijn hartje graag met iedereen.’
Dus ik: ‘Lieverd, jij deelt wel meer dan je hart.’
L: ‘Ik bedank iedereen gewoon persoonlijk met open armen en benen.’
Vriendin L is een allemansvriend: ‘Nou ja, kom op zeg, je moet toch eerst een testritje maken voordat je de auto koopt. We zijn niet allemaal zoals jou Paultje dat we met het openbaar vervoer gaan.’

gay op tinder

Ik word momenteel helemaal nergens naartoe vervoerd. Dat ‘Tinder’ heb ik nu al vijf keer erop gezet en eraf gehaald en het levert mij alleen maar ergernis op. De meest knappe mannen daar match ik mee maar er is er geen één die het gesprek begint. Nou ja dat lieg ik, één op de dertig doet het wel. Maar wat denk je wat er dan gebeurt? Helemaal niks. Nou ja niks of ze willen er gelijk bovenop, vragen direct om naaktfoto’s of je krijgt gelijk het gevoel met de grootste loser van Nederland te spreken. Ik voel me bedrogen en wat nog erger is-nu ga je het krijgen -wat ik echt erg vind is als ik dan eindelijk met iemand zit te praten en hij is leuk en grappig dat je dan ineens niks meer hoort want zijn profiel bestaat niet meer. Vertel me alsjeblieft wat ik fout doe. Ik word in het echt niet versierd en ik word virtueel genegeerd.
W: ‘Nou ja, ik zou jou ook negeren.’
Ik: ‘Pardon?’
W: ‘Nou dat arrogante en dat betweterige wat jij soms kan hebben als iemand jou voor het eerst ontmoet dat komt getypt natuurlijk helemaal over alsof je met Hitler in gesprek bent. Wil je anders ook met Jeroen appen?’
Ik: ‘Nee . Ik wil niet met Jeroen appen.’

Ik: ’Weet je waarom het eigenlijk zo frustrerend is? Je wordt beoordeeld op een paar foto’s en een paar opmerkingen en je bent eigenlijk niet meer dan een wegwerpartikel. We zijn allen verworden tot in plastic verpakt en beperkt houdbare stukken kipfilet.’
W: ‘Tinderella toch, als je er alleen maar onzeker van wordt gebruik het dan niet. Wat voor de ene werkt hoeft natuurlijk niet voor de ander te werken. Sommige mensen hebben geen sociaal leven en komen amper ergens en die willen ook mensen ontmoeten. Jij komt al overal en nergens. Je bent niet verplicht om er op te zitten.’
Ik: ‘Ik moet gewoon ergens op zitten. Is die Jeroen toevallig bi?’

Paultje, onze vaste gastblogger, kruipt wel vaker voor OURGROUND in de pen en schrijft over het gay bestaan in Amsterdam. Wil je zijn vorige verhalen over zijn 
spuitpoep en het Milkshake festival lezen? Of lees al zijn andere (vunzige) verhaaltjes via zijn Facebook groep: ‘het verschrikkelijke leven van Paultje’. 

Wat: gay op Tinder
Waar: Tinder
Waarom: omdat de gays denken in een nieuwe vijver vol potentiële ‘kan ik op gaan zitten’ mannen te kunnen vissen via Tinder
Website: lekker spuitpoep filmpje

 

Tagged with: , ,
About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top