OURGROUND
No Comments

Poezenfestijn – OURGROUND 2.7-jaar Fissa

PoezenfestijnHet is belangrijk om grote mijlpalen in het leven te vieren. Even stil te staan bij wat je bereikt hebt en wat voor moois het leven je gegeven heeft. Denk aan je 18e, 21ste of 30ste verjaardag; je jubileum als je 1, 5 of 10 jaar verkering hebt of wanneer je met de acht tofste chickies van Amsterdam (en de man Kos) al 2.7 jaar met veel vertier schrijfsterretjes aan het spelen bent. Inderdaad OURGROUND bestaat 2.7 jaar en dat gaan we zaterdag vieren! En hoe.

Deze avond wordt sowieso cat-ostrophic, vol met cat-chy muziek en als je kat-tig doet dan flikkeren we je eruit. Bij zijn dus! Wellicht voelde je hem al aankomen, het thema: ‘Poezenfestijn’! Dus trek je poezentrui aan en komt allen. Bij binnenkomst krijg je een gratis Jajem kopstootje die je uit de navel van Tamara mag drinken. Trek je kitttigste pakkie aan en twerk met ons mee tot in de vroege uurtjes bij de Kopstootbar op de Nieuwmarkt!

Als je nog niet helemaal overstag bent na het leven van bovenstaande, check dan ons monster van een line-up:

Poes B&BBot & Beautiful noemen zichzelf hobby DJ’s maar eigenlijk is dit ongepaste bescheidenheid. Ze draaien de lekkerste hitjes (al scratchend) met gemak aan elkaar en dat is de Amsterdamse clubprogrammeurs niet ontgaan. Ze hebben een overvolle agenda waar menig DJ alleen maar van durft te dromen en zijn kind aan huis bij de Social Club, Jimmy, Nova, Sieraad, APT… is er eigenlijk nog een club in Amsterdam waar deze jongens niet draaien? Zaterdag dus ook bij ons te bezichtigen… hopelijk weer in een mooi badpak guys?

Poes AlamaisonWanneer de blonde krullenbol Alamaison de club binnenloopt is het direct aan. Met zijn grote glimlach en goede vibe kan je niks anders doen dan genieten van zijn aanwezigheid. Al helemaal als hij achter de decks kruipt en van classics naar RnB en weer naar techno switched en daarmee de avond op een hoger level brengt. Als er iemand mag claimen dat hij eclectisch kan draaien dan is het Alamaison wel. We zijn trots dat hij in zijn drukke agenda een gaatje heeft gevonden om langs te komen.

Poes Godenzonen

Als zij de Godenzonen zijn, dan zijn wij Godendochters. Het zijn onze broeders vanaf het eerste moment: Jahfaar en Roy. Ooit begonnen met hun eigen avond in de Suzy Wong en nu hebben ze een van de meest succesvolle feesten in Amsterdam: Friendzone. Maar naast dat ze zelf feesten organiseren staan ze ook al jaren achter de decks. En die ervaring is duidelijk hoorbaar: verwacht veel geschuur op ouwe glijpokoes gemixt met de nieuwste RnB tracks. We kunnen niet wachten…

Poes MaartenEn last maar zeker not least: Maarten. Met deze man is het altijd feest dus zonder hem zou onze line-up niet rond zijn. Hij is niet alleen onwijs lang, hij heeft ook nog eens reusachtige skills achter de decks. Verwacht dat de avond met een knaller gaat eindigen want deze man weet niet van stoppen. En dat komt mooi uit want hij is ook nog mede-eigenaar van de Kopstootbar. Jongens, we gaan nooit meer naar huis! Tot zaterdag!

Wat: Poezenfestijn OURGROUND 2.7-jarig bestaan
Waarom: heb je bovenstaande niet gelezen ofzo?
Wanneer: zaterdag 27 februari
Waar: Kopstoot bar, Zeedijk 134
Website: Facebook.com/poezenfestijn

 

Tagged with: ,
About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top