OURGROUND
1 Comment

Hèt trendrapport voor single vrouwen: trends van het moment

Trends kat OURGROUNDTrendwatchers zijn hot. Aangezien ik nog niet genoeg titels heb (blogger, DJ, yogadocente en online strateeg) doop ik mezelf hierbij ook tot trendwatcher. Met als specialisatie het vrijgezellenbestaan welteverstaan! Want in NL hebben we ruim 2,3 miljoen vrijgezellen, aldus betrouwbare bron ‘De Telegraaf’. Hoppa daar gaan we, de drie meest in het oog springende trends van het moment:

Trend van het moment: Piemelpraat


Dat mannen hun penis een naam geven, daar ben ik wel aan gewend. Na een kort vragenrondje onder mijn mannelijke vrienden lijkt zo’n 50% zijn gereedschap van een liefkozende titel te hebben voorzien. Maar tegenwoordig worden er zelfs hele gesprékken met het wormpje (excuus voor de denigrerende benaming) gevoerd. Dat je daar dan publiek bij hebt is schijnbaar ook helemaal ok. Vriendin X vertelt: “We lagen in bed. Hij mocht mee naar huis maar ik twijfelde of we hét wel echt moesten gaan doen. Zijn broek was inmiddels uit na wat hand en spandiensten maar ik had bedacht dat ik niet all the way wilde gaan. Toen ging zijn focus van mij naar… zijn eigen rakker: “Dat was niet zo leuk he?  Onze tijd komt nog wel vriend! We moeten even geduld hebben en dat is soms niet zo leuk he?!” Hoorde ze hem tegen zijn derde been zeggen… uhm ok. Nee, eigenlijk niet ok. Niet doen jongens, gewoon niet doen.

Een mond vol: phallophobia


Nu we het toch over piemels hebben, let’s talk about piemelvrees. Phallophobia – Fear / Phobia of a Penis, komt eigenlijk uit de tijd van de ridders van de ronde tafel. Dus helemaal nieuw is het niet, maar nog steeds super relevant: het apparaat dat aan de man hangt. Want als die broek naar beneden gaat, blijft het toch altijd een verrassing wat er in godsnaam tevoorschijn gaat komen. Het aantal uren facetime met de piemel verschilt nogal. Het bestuderen van het lid kan voor jou net zo bijzonder zijn als het spotten van the Big Five. Of de piemel is voor jou net zulk bekend terrein als je eigen flamoes, dat kan ook. Feit blijft dat het doodeng kan zijn: een slurf vlees die opeens kneiterhard kan worden, verschillende vormen kan hebben en dan ook nog vergezeld wordt door twee slappe balletjes. Meiden, mijn advies: stel jezelf zoveel mogelijk aan ‘De Piemel’ bloot. Dat is toch wel de enige oplossing denk ik zo. Go get them!

Sharing is caring? De trend waar we ècht van opkijken 


Ik weet niet of ik te veel Disney en andere romantische koek heb gegeten maar werkelijk alle romantiek leek verdwenen toen dit verhaal me ten gehore kwam: Vriendin Y had een langgekoesterde liefde. Jaren lang draaide zij en de desbetreffende man om elkaar heen. Ook waren ze nooit tegelijkertijd single en (eigenlijk best bijzonder in A’dam) niet van plan om vreemd te gaan wanneer zij in een relatie verkeerden. Jaren verstreken, maar de lust werd niet minder. En ja hoor… eindelijk namen die twee elkaar te grazen. Eind goed al goed zou je denken? Nou nee, wel een seks-happy end, maar geen love-story-happy-end. De beste man vertelde twee dagen later namelijk dat hij de avond nadat hij vriendin Y vrolijk had uitgezwaaid alweer een nieuwe chick in zijn bed had liggen. Tja, erg eerlijk is het wel maar die liefde is direct bekoeld. Zonde zonde zonde. Soms is sharing dus toch niet caring?

 

 

About the author:
Has 132 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top