OURGROUND
2 Comments

Rockstars Bootcamp – dag pens hallo zweetsnor

OURGROUND Amsterdam feestOurground Amsterdam sporten

Het is hartje zomer, de terrassen zitten vol en het festivalseizoen is in volle gang. Anders gezegd: de drank vloeit rijkelijk. Het ideale moment om voor deze partyanimals a.k.a. alcoholistjes een zes-weekse boozebreak in te plannen. Huh? Ja, je leest het goed! Wij zijn gestopt met drinken.

Dat wij wel van een neutje houden steken we niet onder togen of barkrukken. Onze drang zoveel mogelijk promilage en paneermeel tot ons te nemen begint vrijwel elke dag, klokslag 17:00. Helaas resulteert dit gedrag in vette pens. Dus besloten wij (Milou en Valentine) dat het genoeg was. Basta! Wij willen een strakke reet (of in het geval van Milou überhaupt een reet) en rock hard abs. Maar lui als we zijn, kunnen we dit niet alleen. De standaard bootcamps vinden we een beetje kloten in de marge, wij willen echt laag gaan en resultaat boeken! Gelukkig voor ons en ons vet, hebben we (na het schrijven van een motivatie, serieus!) een plekje kunnen bemachtigen bij de beulen van Rockstars Bootcamp.

Rockstar Bootcamp Amsterdam OURGROUNDRockstars Bootcamp is opgericht door Gijs en Dennis. Twee blonde Mokumse adonissen waar je graag drie keer per week, 1,5 uur lang naar kijkt. Inderdaad, drie keer per fucking week worden onze lijven onderheven aan een training die z’n weerga niet kent. Het idee achter Rockstars Bootcamp is namelijk dat Gijs en Dennis je in zes weken ‘zomer klaar’ krijgen. Ben je klaar met deze zes weken dan heb je alle skills bemachtigd om zelf aan de slag te gaan. Of je kan verder met het volgende programma (next level shit!). Rockstars biedt een allround programma, want met louter snoeihard trainen kom je er niet. Voeding en de juiste supplementen zijn net zo belangrijk. Ben je volgzaam en doe je exact wat er van je verwacht wordt, garanderen ze 100% resultaat. Boek je geen vooruitgang, krijg je je doekoe terug. Bon, daar houden we wel van. Kom maar op met dat Doutzen lijf!

De eerste sessie begint met een drie uur durende zit over voeding. We vinden onszelf al redelijke goeroe’s op het gebied van kanen maar de mannen wisten ons nog best wat bij te brengen. En de belangrijkste les: resultaat wordt voor 80% beïnvloed door voeding en 20% door training. Ouch, die bitterballen, chocolade en bier laten we dus maar even staan. Een persoonlijk voedingsplan en twee handige apps waarmee we kunnen bijhouden of we de juiste verdeling macro nutriënten naar binnen werken bieden uitkomst. Inmiddels zitten de eerste drie weken training erop en deze zijn niet voor de ijdele poes. Met een dikke zweetsnor en knalrode knarren worden we tot het uiterste gebracht. Braken of bijna out gaan is dan ook de orde van de dag. En deze keer niet van de hoeveelheid alcohol die we naar binnen hebben gewerkt. Het alcoholvrije leven gaat ons niet in de koude kleren zitten, maar hey, we zitten op de helft en die abs beginnen langzaam door het vet heen te komen. Die navelshirtjes slaan we alvast in. Hoezee!

To be continued…

Wat: Rockstar Bootcamp
Waar: hun eigen gym of Rembrandtpark
Waarom: pens en navelshirtjes gaan niet goed samen 
Website: facebook.com/rockstarsbootcamp

About the author:
Has 91 Articles

2 COMMENTS
  1. Rachel Keijzer

    Wauw wat goed dat jullie dit doen! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de prijs hiervan. Hebben jullie ook before fotos gemaakt? Ik ben benieuwd hoe het resultaat dalijk is 🙂

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top