OURGROUND
No Comments

Een beetje kanen maar vooral aan de booze tijdens Rollende Keukens

Struikelend over kinderwagens kon ik nog net de weg naar de bar vinden. Daar aangekomen sta ik super lang te wachten op een fles wijn. Om er vervolgens achter te komen dat de laatste net naar degene voor mij is gegaan. Best irritant zou je denken. Maar het typische sfeertje dat er hangt maakt de Rollende Keukens toch altijd een feest om naar toe te gaan. De sfeer en de bekenden die ik altijd tegen het lijf loop lijkt een beetje op het ‘parade gevoel’.

Ook dit jaar rollen weer tientallen wagens het Westergasterrein op tijdens het extra lange Hemelvaartweekend. Mijn favorieten zijn o.a. Joeri Tandoeri, Smoky Goodness en de pop up variant van Bar Moustache. Maar ik ga ook zeker een kijkje nemen bij nieuwkomer en gastblogger Jordan. Die gaat knallen met Mortadella ‘Cucina con amore’. Hij beschreef zijn heldendom in de keuken al in een blog maar nu gaat hij het dus ook waarmaken met de nu al befaamde piadina’s. Maar ik zeg nadrukkelijk kijken, want uiteindelijk beland ik meestal in een groot liquid dinner open lucht festijn waar ik ‘vergeet’ te eten en met talloze bekenden sta te borrelen. Tegen het eind van de avond bedenk ik dat ik toch wel hongerig ben dus loop ik zwalkend langs een paar rollende keukens waar ik natuurlijk de hond in de pot vindt. Een restje rijst met ketchup of een tosti bij Pacific is dan nog de enige optie. 

Als je zin heb om nog even door te gaan en wat calorieën te verbranden kan dat hier heel goed. Want wat niet iedereen doorheeft is dat tijdens dit kaanfestijn prima de voetjes van de vloer kunnen. Lekker los gaan op bekende en onbekende tunes dus. Nieuw dit jaar, is de heuse afterparty van de North Sea Jazz club. Daar kun je nog even doorgaan met Nightcare: funky jazz & soul. Kijk daar houden wij wel van! Dus haast je naar het Westergasterrein en pik de laatste dagen mee, voor je het weet moet je weer een jaar wachten.

Wat: Rollende Keukens.
Waar: Westergasterrein, west
Waarom: fomo..Het grote liquid dinner en rollend naar huis kaanfestijn wil je niet missen
Website: rollendekeukens.nl

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top