OURGROUND
No Comments

Sail ahoy to Lowlands

Schermafbeelding 2015-08-19 om 20.29.16Het is donderdag. Hoogste tijd om plannen voor het weekend te smeden! Voor de personen die de volksverhuizing van Amsterdam naar Biddinghuizen nog niet in de gaten hadden: dit weekend is Lowlands. Trouwe OURGROUND lezertjes weten dat wij niet vies zijn van een weekend lang de beste bands, een stappenteller die op hol slaat en 0-uren slaap. Slapen doen we pas als we dood zijn: FOMO. Dus ontstof die tent, neem voor de zekerheid je kaplaarzen mee, neem sowieso je M&M’s mee en maak je klaar voor een weekend lang vertier. Met acts als rapper Kendrick Lamar, singer-songwriter Ben Howard, technomaestro Marcel Dettmann en op zondag discokoning Tettero in de Hacienda kan dit niet anders dan een knaller worden. Hoor jij bij die luttele 5% van de mensen die niet bij Lowlands is? Wees niet getreurd, je hoeft niet onder de dekens te kruipen en te bidden dat het weekend snel voorbij is. Niks van dat soort FML gedrag, we hebben nog wat andere knallers voor je:

De hele stad stroomt dit weekend weer vol provinciaaltjes. Deze keer niet voor de zingende, tongende gays in speedo’s . Nu komen de gelijkgestemde-gelijkgeklede Gaastra stellen natuurlijk voor de boten. Waar je ook voor komt, er is voldoende circus en entertainment te vinden. Waar? Ga naar mini-festival Kaap de Groene Hoop voor een top uitzicht, Dutch Design, workshops, live muziek en theater. Ook leuk is chillen bij het Eye Filmgebouw. Daar kan je genieten van coole filmbeelden onder begeleiding van een muzikale line-up, verzorgd door A’DAM Toren. 

Zoek jij liever je vertier tussen de hipsters van Amsterdam? Ga dan naar de Floating Bar. Al sinds woensdag zet Tosti Creative met Tiger pils, live art, pingpongshows, tattoo’s zetten en schorpioenengevechten de Oosterkade op zijn kop. En dat doen ze niet alleen, maar met hulp van Super Social, Disco Dolly, KLEAR, 22tracks, Fat Kids Cake en Deep House Amsterdam. Zo, dus rust nog even goed uit op kantoor want dit weekend heb je al je kracht nodig!

In need voor wat last-minute what to bring tips:

Schermafbeelding 2015-08-19 om 20.20.59 Schermafbeelding 2015-08-19 om 20.20.28 Schermafbeelding 2015-08-19 om 20.20.37
Tagged with: ,
About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top