OURGROUND
No Comments

Series

keep-calm-and-watch-your-favorite-series_largeNarcos, Orange Is The New Black, House of Cards. Ik kan er veel over vertellen. Wat een bizarre wending in aflevering vijf! En vergeet niet de slotscène, waarin de hoofdpersoon doodging. 

Of ik er zelf naar kijk? Nou nee. Ik volg geen series. De enige twee series die ik ooit heb gekeken zijn Friends (oké, nog steeds, elke herhaling is welkom) en Sex and the City. Het is niet alsof ik het nooit probeer hoor. Ben geen hater, laat dat duidelijk zijn. The Bridge keek ik met de boyfriend, maar die was ook vrij genoeg om te kijken wanneer het hem uitkwam. En zo heb ik ook drie afleveringen achter elkaar gemist. Joh, helemaal prima. Ook heb ik twee afleveringen van Game of Thrones gezien. Daarin werd letterlijk iedereen een zombie of afgeslacht. Geen seksscène te zien en dat was mij toch beloofd. 

Seriekijkers vinden het leuk om herhaaldelijk te vragen of jij het ook hebt gezien. Het maakt niet uit dat je altijd nee verkoopt. Ik quote: “Nee, maar deze moet je echt zien Bir!” Nog een zalige quote die regelmatig voorbij komt: “Dit is echt wat voor jou. Dit vind JIJ zelfs leuk.”

Ik voel dat ik steeds vijandiger word op dit gebied. Ik kijk liever films. Zalig twee uur wegzijmelen bij een film met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol of keihard lachen om een film met Kristen Wig. Ik vind zelfs sequels eigenlijk niet leuk. Een jaar wachten totdat je weet of er eindelijk een keer gekust wordt. Was die ene persoon nou wel of niet dood? That kills me!! Al die cliffhangers zijn niet goed voor mijn gezondheid. Ik word ook een dagje ouder en weet eerlijk gezegd een jaar later niet meer wat er in deel een is gebeurd. 

Ik heb dus niet echt een hekel aan series, maar aan het feit dat ik niet direct weet hoe het afloopt. Misschien ben ik gewoon jaloers op degene die wel de rust kan vinden om zes afleveringen achter elkaar te kijken, maar ik begin er niet aan. BIRGIT

Birgit, ons moppie van deze week is de knapste graphic designer die wij kennen. Je kunt haar herkennen aan haar lipstick, gayfriends en Chér addiction. 

Wat: Series
Waar: Netflix, Popcorn Time, downloaden of old school op TV
Wanneer: Nou, nooit dus
Website: ikkijknooitseries.nl
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top