OURGROUND
1 Comment

Disco Silent Disco

De Vondel Disco was vorige week weer. Editie #3, de zogenaamde ‘Lente editie’. Voor diegenen die vorige week niet naar buiten hebben gekeken, van lente was allerminst te spreken. Gewoon om te janken! Maar.. ik hou van Silent Disco! Op Lowlands of de Parade duik ik er graag in. Het is zo grappig om mensen uit hun dak te zien gaan terwijl je er zelf pal naast gewoon een verstaanbaar gesprek met iemand kan voeren of andersom… Het allergrappigst vind ik het als er verschillende kanalen zijn en het een soort battle wordt tussen de dj’s. Lekker opzwepend voor zowel de dj’s als het publiek, want je mag het beste nummer natuurlijk niet missen (FOMO). Bij de Vondeldisco was dat helaas niet het geval, maar het mocht de pret niet drukken. Volgens mij is de Silent Disco is voor ons twintigers net zoiets als de schuimparty’s van vroeger, toen we een jaar of dertien waren. Gewoon klieren, lachen, je even zorgeloos kind voelen.

Tussen de stortbuien door ben ik snel naar de Vondeltuin gefietst, waar het partypubliek lekker in partytenten en onder afdakjes stonden. Goed gedaan Vondeltuin!! Een ander (voor mij zeer sfeerverlagend) element zijn dan altijd die onverwacht-te-moeten-aanschaffen-munten. Kijk, soms geef ik weinig, krijg ik veel en geef daardoor minder uit. Maar er zijn ook feestjes bij dat ik veel uitgeef, los ga, shots haal, ongelimiteerd gin tonics drink en iedereen bier geef. Nu haal ik dan voor €30 munten met een chagrijnig gezicht en daar blijft het dan bij.

Plateaus met Jägermeister shots gingen rond. Ik weet niet of dat was omdat het zulk pleurisweer was of dat het er gewoon bij hoorde. Ik vermoed het laatste. Waarom? Ik vind de organisatie sympathiek, ze gaven iedereen de kans om een week later de overgebleven munten nog te komen consumeren.

Het was een geregeld ongeregeld zooitje, precies wat ik chill vind. 26 juli is de volgende!

Wat: Vondeldisco
Waar: Vondeltuin in het Vondelpark
Waarom: omdat we ons allemaal af en toe kind willen voelen
Website: facebook.com/vondeldisco

About the author:
Has 44 Articles

1 COMMENT
 1. wouter janson

  Hee Charlotte,

  Bedankt voor je leuke stukje. hopen dat je er weer bij bent bij de volgende edities.
  Wij hebben er al zin in !!!
  Sorry voor de muntjes maar dat is een 100% veiligheid reden. We proberen zo klant vriendelijk mogelijk te zijn door : De kaart prijs, munt prijs (geldigheid daar van te verlengen) en genoeg wc voorzieningen te maken. Om het voor iedereen zo leuk en laagdrempelig mogelijk te maken.

  tot 26 juli

  groetjes

  wouter

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top